search
'Stranger Things' 4 onthult nieuwe personages
Series / Nieuws

'Stranger Things' 4 onthult nieuwe personages

Netflix laat weten dat de serie Stranger Things een viertal nieuwe castleden krijgt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix laat tijdens de Geeked Week weten hoe het ervoor staat met de cast van Stranger Things. Er zijn vier nieuwe castleden toegevoegd aan de serie.

Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen en Grace Van Dien hebben allevier getekend voor rollen in de Netflix-serie. Het gaat om terugkerende rollen, die mogelijk dus ook voor een eventueel vijfde seizoen belangrijk zijn.

Stranger Things-cast
We weten ook al welke personages de vier zullen spelen. Dat zetten we natuurlijk voor je op een rij.

Vickie (Amybeth McNulty): zij is een toffe nerd die behoorlijk snel praat. Haar personage weet daarmee snel de aandacht van de cast te trekken.

Patrick (Miles Truitt): hij is een Hawkins-basketbal ster die talent heeft, vrienden en een goed leven. Althans, tot hij iets meemaakt waardoor zijn leven compleet op z'n kop komt te staan.

Ms. Kelly (Regina Ting Chen: een populaire guidance counselor die vooral aandacht heeft voor de leerlingen die worstelen met het leven.

Chrissy (Grave Van Dien): zij is de hoofdcheerleader van Hawkins High en het meest populaire meisje van de klas. Maar ook een meisje met een duister geheim!

Helaas weten we nog altijd niet wanneer het vierde seizoen van start gaat.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen