Is dit dé 'Stranger Things'-twist van dit seizoen?

De grote twist van Netflix-serie Stranger Things zou zomaar al uitgevogeld kunnen zijn.

Jim Pedd, 02-06-2021 12:59

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Ondanks dat de release van het vierde seizoen van Netflix-serie Stranger Things erg lang op zich laat wachten, bouwt zich toch een soort hype op. Mensen lijken er intussen al van overtuigd te zijn dat ze weten wat de grote twist zal zijn van het nieuwe seizoen.
Afgelopen mei gaf Netflix een aantal teasers voor het vierde seizoen van Stranger Things vrij. Op basis daarvan denken fans dat ze weten waar de serie een twist heeft.

Een grote twist
Een van de clips die Netflix vrij gaf draait om een groep kinderen met kaalgeschoren hoofdjes, die heel erg op Eleven lijken, de jonge Eleven welteverstaan. De kinderen spelen in een testfaciliteit die doet denken aan de faciliteit waar Eleven ooit zat en de kids worden begroet door Dr. Brenner.

Hij is de kwaadaardige wetenschapper achter de onethische medische experimenten in Stranger Things. Iedereen behalve Eleven begroet hem; zij bleef in haar kamer en zou mogelijk op dat moment in opstand kunnen komen. Op basis van die video denken fans dat de kinderen de slechteriken van het nieuwe seizoen zouden kunnen zijn.

Een aantal testsubjecten van Dr. Brenner zijn ontsnapt, waaronder Eleven en Kali. Wat nou als deze kinderen hen gaan vangen, zodat Brenner zijn onderzoeken voort kan zetten? Het is nog best een interessante theorie, ook omdat de kinderen ontsnapt lijken te zijn (een andere teaser laat de HNL Control Room zien, met CCTV-schermen die bloederige kamers laten zien waar de kinderen uit ontsnapt kunnen zijn).

Het nieuwe seizoen is volgend jaar te zien op Netflix.
Bron: GamesRant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie