Marvel-fans zijn furieus over een 'Loki'-grapje

Marvel-fans zijn furieus over een 'Loki'-grapje

Dat de Infinity Stones een prima papiergewicht zijn zou je niet helemaal verwacht hebben toch?

Jim Pedd, 10 juni 2021 om 17:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Je moet het maar durven. Een grapje maken over een belangrijk element in het Marvel Cinematic Universe. De serie Loki durfde het aan om de Infinity Stones belachelijk te maken en dat valt niet bij iedereen even goed.
Loki bouwt het fictieve multiversum vol goden, mensen, monsters en superhelden zorgvuldig verder uit. En laat heel snel en effectief zien dat de Time Variance Authority een enorm belangrijke organisatie is met krachten die voorbij alles wat we tot nu toe kennen gaan.

Slecht gevallen
In een scène van de film zien we dat Loki probeert een Infinity Stone te gebruiken om te ontsnappen aan de TVA. Dat lukt hem niet, waarop hij al opmerkt dat de organisatie wel heel sterk moet zijn om zelfs een Infinity Stone onschadelijk te maken.

Iets later zien we dat medewerkers van de TVA Infinity Stones als papiergewicht gebruiken. Er liggen er zoveel dat er hele lades vol met ze liggen. En dat vindt niet iedere fan van Marvel Studios een leuke grap:Loki is druk bezig op Disney+ en krijg de komende vijf weken nog elke woensdag een nieuwe aflevering.
Lees meer over: Loki, MCU, Marvel Studios, Infinity Stones, Tom Hiddleston

Populair nieuws