Hoofdrol in serie 'Misfit' voor Georgina Verbaan

Hoofdrol in serie 'Misfit' voor Georgina Verbaan

De Nederlandse actrice claimt de hoofdrol in de nieuwe serie 'Misfit'...

Geoffrey Ketels, 10 juni 2021 om 18:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In het najaar verschijnt op Netflix de serie Misfit, een vervolg op de drie eerder verschenen bioscoopfilms. Inmiddels is duidelijk geworden dat niemand minder dan actrice Georgina Verbaan een hoofdrol in de reeks heeft weten te bemachtigen.
De rol die Verbaan toegekend heeft gekregen is zeker niet zomaar de eerste, de beste, in tegendeel. Ze kruipt namelijk in de huid van het schoolhoofd van de school die centraal staat in de reeks.

Verbaan is lang niet het enige lid van de cast welke reeds is aangekondigd. Zo weten we bijvoorbeeld ook dat er rollen zijn weggelegd voor Britt Scholte, Noah de Nooij, Simone Giel, Vincent Visser en Eliyha Altena.

Netflix
In de nieuwe reeks Misfit zullen we een groep vrienden volgen die werken aan een heuse musical. Tijdens de productie van die musical lopen ze echter tegen allerhande problemen aan. Deze problemen zullen de plotlijnen gaan vormen voor de reeks.

Dat er een serie zal verschijnen van Misfit hoeft eigenlijk niet echt te vebazen. De reeks films was immers niet alleen in Nederland een succes. Ook landen als Duitsland en Polen pakten reeds uit met hun eigen versie.

De Misfit-reeks zal later dit jaar te bekijken zijn bij Netflix. Wanneer dat precies het geval zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Misfit, serie, series, Georgina Verbaan

Populair nieuws