Dramaserie 'Heartland' krijgt vijftiende seizoen

Dramaserie 'Heartland' krijgt vijftiende seizoen

De populaire Canadese dramaserie blijft het nog steeds ongelofelijk goed doen...

Geoffrey Ketels, 10 juni 2021 om 17:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ongelofelijk veel mensen blijken fan te zijn van de Canadese dramaserie Heartland. Inmiddels is de reeks alweer aan haar vijftiende seizoen toe, want CBC heeft de dramaserie terug vernieuwd!
Heartland mag zich reeds enige tijd de langst lopende Canadese dramaserie met script noemen. Ze lijkt haar naam bovendien nog steeds alle eer aan te doen, want het verhaal is nog niet ten einde, in tegendeel. CBC heeft namelijk bekend gemaakt dat er ook met zekerheid nog een vijftiende seizoen zal verschijnen. Dat vijftiende seizoen zal bestaan uit tien gloednieuwe afleveringen.

Het einde van het veertiende seizoen was nog te zien bij CBC eind maart. Net zoals de voorgaande seizoenen kon ook dit deel terug rekenen op heel wat interesse evenals lovende reacties. Volgens CBC was het dan ook niet meer dan logisch dat er ook nog een vijftiende deel zou verschijnen van de reeks.

14 jaar durende serie
Op dit ogenblik is de serie Heartland reeds zomaar even 14 jaar te bekijken op de Canadese televisie. De serie ging dan ook voor het eerst in première in het jaar 2007.

De reeks is gebaseerd op de boeken van Lauren Brooke en speelt zich af op een paardenranch genaamd... Heartland. Het is hier dat sterk verwaarloosde en ook mishandelde paarden worden verzorgd.

Het vijftiende seizoen gaat in première op 18 oktober van dit jaar.

Lees meer over: Heartland, serie, series

Populair nieuws