Nieuwe beelden 'Chucky': de moordende pop is terug!

Nieuwe video 'Chucky': de moordende pop is terug!

De bekendste 'killer doll' ter wereld keert later dit jaar terug... maar wel op het kleine scherm!

Zilko Tarici, 10 juni 2021 om 16:27

De opnames van SYFY-serie Chucky zijn nog steeds volop in gang. De serie zal de verhaallijn van de zeven oorspronkelijke films voortzetten. Vandaag een korte nieuwe blik achter de schermen!
Bedenker Don Mancini deelde in een tweet een video waarin we zien hoe hij een scene filmt met de jonge acteur Zackary Arthur en de moordende pop uit de titel. Je kunt de video hieronder bekijken.

Niet alleen Mancini keert terug voor Chucky. Brad Dourif, die de stem van de killer doll verzorgt sinds 1988, is ook ditmaal weer van de partij. Zo ook Jennifer Tilly, die de stem inspreekt van Tiffany (en wellicht als zichzelf is te zien). Daarnaast zien we Fiona Dourif (dochter van Brad), na de films Curse of Chucky en Cult of Chucky terugkeren en duiken zelfs Alex Vincent (die Andy speelde in Child's Play en Child's Play 2) en Christine Elise McCarthy (Andy's pleegzusje Kyle in deel 2) op.

Chucky exposed
In Chucky zien we hoe een vintage Chucky-pop opduikt in een tuinverkoop, waarna een Amerikaans plaatsje in chaos terechtkomt na een reeks moorden. Ondertussen arriveren een hoop figuren uit Chucky's verleden om de waarheid achter deze moorden te onthullen.

Chucky is later dit jaar (in de Verenigde Staten) te streamen via SYFY en USA Network. Het is nog onduidelijk hoe en of we de serie in Nederland te zien krijgen.


Bron: Comic Book

Lees meer over: Chucky, Don Mancini, Brad Dourif, Zackary Arthur, Fiona Dourif, Alex Vincent, SYFY, USA Network

Populair nieuws