search
'She-Hulk' maakt van Hulk een brute held
Series / Nieuws

'She-Hulk' maakt van Hulk een brute held

Bruce Banner is erg populair gebleken in het MCU en krijgt meer krachten de komende tijd.

Mark Ruffalo's Bruce Banner is erg populair gebleken in het Marvel Cinematic Universe. Hij is sinds 2012 onderdeel van de franchise, toen hij de rol overnam van Edward Norton.

En voorlopig heeft Ruffalo nog wel wat te doen in het filmuniversum. Hij heeft namelijk getekend voor een rol in de serie She-Hulk, waarin we te zien krijgen dat het beroemde nichtje van Bruce Banner ook krachten krijgt en zichzelf She-Hulk gaat noemen.

She-Hulk serie
Nu gaat het gerucht dat Bruce Banner in de nieuwe serie grote krachten krijgt. Dat stelt Geekosity, dat over het algemeen over prima bronnen beschikt als het op het Marvel-universum aankomt.

Zo schrijft men dat de Hulk een stuk bruter wordt en machtiger. Tot nu toe was hij eigenlijk ook wel gewoon een vriendelijke groene reus en daar komt dus verandering in.

She-Hulk introduceert Jennifer Walters, het nichtje van Banner, die een bloedtransfusie krijgt en daardoor zo haar eigen Hulk ontwikkelt. Al snel zet ze haar krachten in voor het goede. De rol wordt gespeeld door Tatiana Maslany.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen