search

Ons nieuws van vrijdag 11 juni 2021

'Lupin' deel 2: Kijken of toch laten zitten?
Series / Featured

'Lupin' deel 2: Kijken of toch laten zitten?

Netflix heeft het tweede deel van de hitserie Lupin gelanceerd. Maar is het de moeite waard?

Het tweede deel van Lupin is nu te streamen op Netflix. De rits pikt het verhaal direct na het einde van de vorige afleveringen op en zet daarmee de strijd van Assane Diop om de dood van zijn vader te wreken voort.

Vandaag kijken we naar de recensies van het nieuwe seizoen en met als hoofdvraag: is het weer de moeite waard?

De recensies
Daarvoor zetten we zoals je van ons gewend bent weer een reeks recensies op een rij. We duiken er meteen in!

Observer: "Lupin vertegenwoordigt het type verhaal met een brede aantrekkingskracht, waar elke zender een moord voor zou plegen."

FT: "Mamadou Haidara, die heel goed de rol van een jonge Assane speelt, geeft wat geweldige attributen mee voor de serie, die vervolgens op briljante wijze ontwikkeld worden door Omar Sy, die de volwassen versie speelt."

The Hollywood Reporter: "Wat imperfecties leiden niet af van de grote sterrenkracht van Omar Sy, met het escapisme van de setting in Parijs en de bevredigende ontwikkelingen in de serie."

ReadySteadyCut: "Lupin wil cool en slick zijn, maar het verschil is dat het tweede seizoen persoonlijker voelt en dat werkt in het voordeel van het verhaal."

RadioTimes: "Met zijn filmische gevoel en meeslepende thrillerkracht, is Lupin de nieuwste blockbuster. Denk maar aan Ocean's Eleven gecombineerd met Robin Hood. Luther met een gefronste wenkbrauw en een mooiere jas."

Christian Century: "Ik voelde mij vrolijk. Je weet dat James Bond niet om het leven komt in het hol van de schurk. Ik wist dat Assane de situatie perfect onder controle had. Het leuke was om te zien hoe hij zijn plan uitvoerde."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert Liam Neeson stiekem terug in 'Star Wars'?
Series / Nieuws

Keert Liam Neeson stiekem terug in 'Star Wars'?

De serie rond Obi-Wan Kenobi zou een perfecte plek voor Neeson zijn om terug te keren.

Heel wat Star Wars-fans hopen nog altijd dat Qui-Gon Jinn terugkeert. Hij was de leermeester van Obi-Wan Kenobi en slechts eenmaal te zien, in de film The Phantom Menace.

Het gerucht gaat al een tijdje dat het personage van Liam Neeson terugkeert. En nu geeft Neeson zelf antwoord op de vragen hieromtrent.

Keert hij terug?
Tijdens een interview met Jimmy Kimmel vertelde de acteur dat hij denkt van niet: "Nee, ik geloof van niet. Ik ben in elk geval niet benaderd." Hij zal dus vermoedelijk niet te zien zijn, al zou dat wel moeten kunnen.

Dat heeft met name te maken met het feit dat Obi-Wan Kenobi van Yoda te horen kreeg dat hij nog getraind moet worden door Yoda in voorbereiding op zijn tijd op Tatooine. Yoda onthulde namelijk geleerd te hebben hoe hij met Qui-Gon kon communiceren, die zijn ziel had weten te bewaren in de netherworld van de Force.

Precies om die reden dachten heel wat fans dat Qui-Gon wel terug moest keren in de serie. Maar dat lijkt dus niet het geval te zijn, hoe graag mensen dat ook willen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'She-Hulk'-serie vindt mogelijk zijn schurk
Series / Nieuws

'She-Hulk'-serie vindt mogelijk zijn schurk

De slechterik van deze nieuwe Marvel Studios-serie zou gevonden zijn.

Jameela Jamil heeft naar het schijnt getekend voor de rol van de grote slechterik in She-Hulk. Ze leende voornamelijk haar stem aan verschillende animatieseries, waaronder de Ducktales, Harley Quinn en recentelijk de reboot van Rugrats.

She-Hulk is een van de vele projecten in het Marvel-universum die naar Disney+ komen. In de serie volgen we Jennifer Walters, gespeeld door Tatiana Maslany. Zij balanceert haar leven als advocaat en nieuw gevonden krachten als Hulk.

Grote schurk
Tot nu toe wisten we dat Mark Ruffalo als Bruce Banner, a.k.a. the Hulk en Tim Roth als The Abomination terugkeren. Ook zien we Ginger Gonzaga, en Renée Elise Goldsberry, en lijkt het er nu op dat Jamil zich ook bij de cast voegt.

Zij zou het personage genaamd Titania spelen, maar zeker is dat nog niet. Het personage wordt door bron The Illuminerdi omschreven als iemand met de codenaam Lucy en een Kardashian-achtige social media influencer met een duister randje.

In de comics debuteerde Titania in 1984 en was ze ooit een vrij timide vrouw. Tot ze uiteindelijk in Battleworld verschillende krachten kreeg en zich verbond aan onder meer The Absorbing Man. In de comics heeft ze een grote rivaliteit met She-Hulk.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' krijgt er nog een serie bij
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt er nog een serie bij

The Walking Dead: Origins duikt (de titel zegt het al) in de oorsprong van bepaalde personages.

AMC Networks heeft weer een nieuwe serie aangekondigd: The Walking Dead: Origins. Deze bestaat uit een reeks specials die kijkt naar de reis van vier fanfavoriete personages voordat zij terugkeren in het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead.

Dat seizoen gaat op 22 augustus van start. Op 15 juli begint men met The Walking Dead: Origins. De afleveringen duiken in het verleden van de verschillende personages en bevatten onder meer beelden van eerdere afleveringen en nieuwe interviews met de cast en crew.

Verschillende afleveringen
Elke aflevering duikt weer in een ander personage. De specials draaien om Daryl Dixon (Norman Reedus), Carol Peletier (Melissa McBride), Maggie Rhee (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan).

De eerste aflevering van The Walking Dead: Origins wordt op 15 juli uitgezonden in de Verenigde Staten en duikt in het verhaal van Daryl. Op 22 juli zien we het verhaal van Maggie, gevolgd door dat van Negan op 29 juli. Op 5 augustus rondt men de serie al af met het verhaal van Carol.

The Walking Dead: Origins bevat bij elke aflevering ook een sneak peek van het 24 afleveringen tellende laatste seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' teaset iets groots op 9 juli
Series / Nieuws

'The Witcher' teaset iets groots op 9 juli

Wat kunnen we straks verwachten van The Witcher tijdens Geeked Week op Netflix?

Straks vindt het vijfde en laatste panel plaats in het kader van Geeked Week op Netflix. Dan krijgen we nog wat laatste aankondigingen te zien, ditmaal geconcentreerd rond games.

Hoewel The Witcher officieel geen gamereeks is, maar een boekverfilming, is toch straks pas iets te zien van deze Netflix-serie. En nu hint men er al naar dat we een grote onthulling krijgen.

9 juli
De vraag is nog altijd wat we precies kunnen verwachten van de serie The Witcher en van deze aankondiging. Sowieso komt er een tweede seizoen van die serie en zien we vermoedelijk een trailer of teaser daarvoor. Of toch wat foto's? Maar we weten ook dat er gewerkt wordt aan een film, Nightmare of the Wolf en een spin-off genaamd Blood Origin.

Wat we straks krijgen is dus nog niet zeker. Wel interessant is dat The Witcher Netflix hierop reageerde met een tag voor CD Projekt Red, dat de games maakt en dat men vervoglens een date plande.



De mogelijkheid bestaat dus ook dat we straks te horen krijgen dat er een nieuwe game gemaakt wordt in de The Witcher-franchise. Straks horen we meer!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nóg een 'Rogue One'-acteur terug in 'Star Wars Andor'
Series / Nieuws

Nóg een 'Rogue One'-acteur terug in 'Star Wars Andor'

Saw Gerrera maakt opnieuw zijn opwachting in het steeds groter wordende Star Wars-universum.

De eerste twee seizoenen van The Mandalorian waren een enorm succes, dus het is logisch dat Disney meer Star Wars-series wilt. Een van deze series is Andor, een prequel op Rogue One: A Star Wars Story.

Diego Luna speelt in de serie opnieuw de rol van Cassian Andor. En ondanks dat de opnames al enkele maanden aan de gang zijn, komen er steeds meer meldingen binnen over acteurs die aan de cast zijn toegevoegd.

Een van deze onthullingen komt via Stellan Skarsgard, die tijdens een interview met een Zweeds radiostation liet vallen dat Forest Whitaker terugkeer als Saw Gerrera in Andor. Skarsgard liet weten dat hij in elk geval twee momenten zal delen met Oscarwinnaar Whitaker. Hij noemde deze momenten "sappige scenes".

Saw Gerrera zagen we voor het eerst in Star Wars: The Clone Wars (met de stem van Andrew Kishino), maar werd door Forest Whitaker als live-action personage vertolkt in Rogue One. Whitaker was nadien als het personage te horen in afleveringen van Star Wars: Rebels en videogame Star Wars Jedi: Fallen Order. Kishino verzorgde echter onlangs opnieuw de stem van het personage in Star Wars: The Bad Batch.

Naast Luna, Skarsgard en Whitaker zijn er in Andor ook rollen weggelegd voor Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller en Genevieve O'Reilly (als Mon Mothma).

Andor zal ergens in 2022 te streamen zijn via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde deze week 8 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week 8 series nieuw toe

Check hier welke series je sinds deze week allemaal nieuw kan streamen op Netflix.

Zoals elke week zetten we weer op een rij welke series je allemaal nieuw kan streamen op Netflix. Het zijn er acht deze week. We duiken er meeen in!

DC's Legends of Tomorrow (S06E05): Sara krijgt een voorproefje van BIshops verwrongen plannen voor de mensheid. Astra, die moeite heeft met het aardse bestaan, sluit een magische deal met Aleister Crowley.

The Flash (S07E12): CIsco en Kamilla delen groot nieuws met het team. Maar waarom lijkt het niemand echt te interesseren? Een nieuwe meta maakt slachtoffers tijdelijk euforisch.

Fresh, Fried and Crispy (1 seizoen): Culinaire recensent Daym Drops is dol op lekker eten en plezier. Hij bezoekt Amerika's smeuïgste adresjes op zoek naar de lekkerste en hipste gefrituurde gerechten.

Trese (1 seizoen): In Manilla, waar duistere bovennatuurlijke krachten de criminele onderwereld doordringen, is het aan Alexandra Trese om de vrede te bewaren. Maar een storm is op komst.

Locombianos seizoen 1: Na de quarantaine treden vier van de grappigste en brutaalste comedians van Colombia op voor een publiek dat hunkert naar hun verhalen.

Fresh, Fried & Crispy seizoen 1: Vol passie over voedsel en klaar voor plezier, besluit criticus Daym Drops aan de slag te gaan met de grootste hotspots voor gefrituurd voedsel in de Verenigde Staten.

Lupin deel 2: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Alvinnn!!! And the Chipmunks (2 seizoenen): De Chipmunks helpen de eigenaar van een vervallen zomerkamp met reparaties"‹. Jeanette en Alvin ruilen per ongeluk van lichaam en moeten elkaars leven leiden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zack Snyder maakt 'Twilight of the Gods' voor Netflix
Series / Nieuws

Zack Snyder maakt 'Twilight of the Gods' voor Netflix

De serie Twilight of the Gods is een animatieserie rond de Noorse mythologie.

Zack Snyder heeft net een gigantisch succes geboekt op Netflix met de film Army of the Dead en werkt nu al aan een opvolger in de vorm van de serie Twilight of the Gods. Die laat zich inspireren door de Noorse mythologie.

De serie wordt geregisseerd door Jay Oliva, de storyboard artist achter veel DC-films. Snyder is een schrijver en producent van de serie en maakt die via zijn eigen productiebedrijf The Stone Quarry.

Twilight of the Gods
De serie werd aangekondigd tijdens de Geeked Week van Netflix, een virtueel fan-event dat heel wat content heeft onthuld de afgelopen dagen.

Op Twitter debuteerde Netflix ook meteen de volledige cast van Twilight of the Gods, die uit heel wat solide namen blijkt te bestaan.



Twilight of the Gods wordt overigens een animatieserie. Helaas heeft men nog geen synopsis vrijgegeven, dus kunnen we ook niet zeggen waar de serie precies om draait. Gezien de rolverdeling, lijkt de kans groot dat we iets van Ragnarok te zien krijgen, het einde van de goden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult 'Masters of the Universe: Revelation'
Series / Trailer

Netflix onthult 'Masters of the Universe: Revelation'

De serie Masters of the Universe: Revelation krijgt nu al een teaser trailer van Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na heel wat teases vanuit Kevin Smith, hebben Netflix en Mattel Television dan eindelijk beelden van Masters of the Universe: Revelation onthuld. Ook weten we nu al wanneer de serie te zien zal zijn op Netflix.

Masters of the Universe: Revelation onthult in zijn teaser beelden van Mark Hamill als Skeletor en Chris Wood als Prince Adam / He-Man. Ook horen we een geweldig nummer op de achtergrond van de trailer.

Snel te zien
Uit de trailer en de aankondiging blijkt dat de serie op 23 juli van start gaat op Netflix. Veel afleveringen krijgen we dan niet; Netflix heeft er in totaal vijf besteld voor het eerste seizoen. Ook krijgt de serie een Aftershow, die tegelijk te zien is met de moederserie.



In Masters of the Universe: Revelation culmineert de oorlog voor Eternia. Na een groot gevecht tussen He-Man en Skeletor ligt het gebroken achter en zijn de Guardians of Grayskull verspreid. Na decennia van geheimen die hen uit elkaar dreven, is het aan de Teela om hen weer bij elkaar te brengen en het geheim van het vermiste Sword of Power op te lossen.

Vanaf 23 juli op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash'-fans helemaal kapot na nieuwste twist
Series / Nieuws

'The Flash'-fans helemaal kapot na nieuwste twist

Fans van The Flash zijn verdrietig door het vertrek van de geliefde Cisco.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Flash moet het vanaf nu doen zonder Cisco. Het personage dat sinds het begin gespeeld wordt door Carlos Valdes en onderdeel uitmaakt van de televisieserie, is namelijk vertrokken.

Met de aflevering Good-Bye Vibrations vertrok Cisco uit Central City richting een ander en nieuw leven waarin hij zichzelf met zijn vriendin kon gaan ontwikkelen. Cisco behoort altijd al tot de favoriete personages van de fans, dus die zijn nu kapot van het vertrek.

Kapot van het vertrek
Promo's hintten ernaar dat Cisco het niet levend zou redden. Maar nu blijkt dat hij samen met vriendinnetje Camilla een nieuw leven opbouwt in Star City waar ze gaan werken voor ARGUS. Het is een wat mild en klein afscheid voor het personage, maar wel een dat paste bij het personage.

Bovendien was acteur Valdes behoorlijk duidelijk dat hij dit een perfect afscheid vond en niets anders had gewild voor Cisco.

Op Twitter zijn fans desalniettemin helemaal stuk van het nieuws. Ze uiten zich in grote getalen:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' voelt als 'The Mandalorian' seizoen 2.5
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' voelt als 'The Mandalorian' seizoen 2.5

De serie The Book of Boba Fett zou heel sterk voelen als een nieuwe Mandalorian-reeks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu we weten dat The Mandalorian pas eind 2022 een nieuw seizoen zal krijgen, kunnen we de ogen richten op The Book of Boba Fett. Die serie werd aangekondigd tijdens de aftiteling van The Mandalorian en brengt nu dus meer.

Zo schijnen er verschillende personages uit The Book of Boba Fett hun opwachting te maken in de vervolgserie. In The Book of Boba Fett volgen we Boba Fett, die samen met Fennec Shand probeert de onderwereld van Tatooine over te nemen.

Terugkerende personages
Het verhaal gaat dat in The Book of Boba Fett diverse personages uit The Mandalorian terugkeren. Om wie het precies gaat is niet duidelijk, maar het schijnt dat onder meer Greef Carga (Carl Weathers) en Cobb Vanth (Timothy Olyphant) hun opwachting maken.

The Book of Boba Fett draait dus om Boba Fett en Fennec Shand die hun tijd op Tatooine gebruiken om de leiding over de criminele onderwereld aldaar over te nemen.

Vanth zou je bijna wel kunnen verwachten in de serie gezien 't feit dat hij een marshall is op Tatooine. Het is de vraag of hij dan wel een vriend is van Boba Fett. Eind dit jaar zullen we dat weten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vier oude bekenden terug in 'Sex and the City' sequel-serie
Series / Nieuws

Vier oude bekenden terug in 'Sex and the City' sequel-serie

Vier geliefde personages keren terug in de nieuwe avonturen van Carrie, Miranda en Charlotte.

De cast van And Just Like That..., de herleving van de populaire serie Sex and the City, blijft gestaag groeien. Variety heeft namelijk aangekondigd dat vier bekende gezichten uit de oorspronkelijke serie zullen terugkeren.

De acteurs in kwestie zijn Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson en Evan Handler, die opnieuw te zien zullen zijn als respectievelijk Anthony Marentino, Steve Brady, Stanford Blatch en Harry Goldenblatt. Warner Bros. heeft er alles aan gedaan om zoveel mogelijk acteurs terug te laten keren, en dat werpt dus zijn vruchten af.

Mr. Big weer van de partij
Eerder werd ook al bekend dat Chris Noth opnieuw te zien zal zijn als Mr. Big in de serie. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristina Davis zijn op hun beurt wederom te zien als Carrie, Miranda en Charlotte.

De oorspronkelijke serie van HBO speelde zich af (en werd gefilmd) in New York City, en was goed voor 50 Emmy-nominaties, waarvan er 7 werden gewonnen.

And Just Like That... zal ergens in 2022 te streamen zijn via HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Comedy-serie 'MacGruber' krijgt topcast met o.a. Laurence Fishburne
Series / Nieuws

Comedy-serie 'MacGruber' krijgt topcast met o.a. Laurence Fishburne

De klassieker cult-comedy krijgt nieuw leven in de vorm van een serie.

Het is alweer meer dan tien jaar geleden dat MacGruber, Will Forte's cult-comedy die begon als een Saturday Night Live-sketch, verscheen. Tegen alle verwachtingen in krijgt de film nu een vervolg in de vorm van een miniserie voor streamingdienst Peacock.

Will Forte, Kristen Wiig en Ryan Phillippe keren allen terug voor het project en worden ondersteund door een fantastische ondersteunende cast.

Sterrencast
Sam Elliott (A Star is Born) zal de rol spelen van Perry, MacGrubers vader. Laurence Fishburne speelt op zijn beurt generaal Barrett Fasoose, een onderscheiden soldaat die getrouwd is met MacGrubers ex-vrouw Vicki St. Elmo (Wiig). En Mickey Rourke speelt Brigadier Commander Enos Queeth, een van MacGrubers aartsvijanden die dood werd gewaand.

De MacGruber-serie zal geschreven en geproduceerd worden door Will Forte.

We gaan zien hoe MacGrubers meer dan 10 jaar heeft liggen rotten in de gevangenis, maar vrij wordt gelaten om een mysterieuze vijand uit zijn verleden uit te schakelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'She-Hulk' maakt van Hulk een brute held
Series / Nieuws

'She-Hulk' maakt van Hulk een brute held

Bruce Banner is erg populair gebleken in het MCU en krijgt meer krachten de komende tijd.

Mark Ruffalo's Bruce Banner is erg populair gebleken in het Marvel Cinematic Universe. Hij is sinds 2012 onderdeel van de franchise, toen hij de rol overnam van Edward Norton.

En voorlopig heeft Ruffalo nog wel wat te doen in het filmuniversum. Hij heeft namelijk getekend voor een rol in de serie She-Hulk, waarin we te zien krijgen dat het beroemde nichtje van Bruce Banner ook krachten krijgt en zichzelf She-Hulk gaat noemen.

She-Hulk serie
Nu gaat het gerucht dat Bruce Banner in de nieuwe serie grote krachten krijgt. Dat stelt Geekosity, dat over het algemeen over prima bronnen beschikt als het op het Marvel-universum aankomt.

Zo schrijft men dat de Hulk een stuk bruter wordt en machtiger. Tot nu toe was hij eigenlijk ook wel gewoon een vriendelijke groene reus en daar komt dus verandering in.

She-Hulk introduceert Jennifer Walters, het nichtje van Banner, die een bloedtransfusie krijgt en daardoor zo haar eigen Hulk ontwikkelt. Al snel zet ze haar krachten in voor het goede. De rol wordt gespeeld door Tatiana Maslany.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'New Amsterdam' heeft weer veel drama
Series / Nieuws

'New Amsterdam' heeft weer veel drama

De populaire ziekenhuisserie krijgt een nieuwe assistent in het volgende seizoen lijkt het zo.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aan drama geen gebrek in ziekenhuisserie New Amsterdam, hier in Nederland te zien op Netflix. Max kreeg in de nieuwste aflevering te horen dat hij een nieuwe assistent moet gaan vinden.

Dat komt doordat Dora, die hem tot nu toe bij stond in de serie, een nieuwe baan heeft gevonden. Maar wie wil Max als opvolger? Die vinden blijkt niet het meest eenvoudige van de wereld, vooral omdat Max nieuwe plannen heeft.

Drukke nieuwe aflevering
In de nieuwe aflevering van New Amsterdam blijkt dat er de komende seizoenen nog veel te gebeuren staat in de serie. Zo is Todd Benson een grote kandidaat voor de functie bij Max, maar heeft hij niet per se de juiste vaardigheden waar men naar op zoek is.

Ook heeft Max het druk met andere dingen. Hij zet een nazorgtraject op in het ziekenhuis, waarvoor hij ook weer het bestuur moet overtuigen.

Dat is niet het enige. Ook heeft Vijay Kapoor druk werk in de vorm van kinderen die zomaar ziek lijken te worden. Geen goed nieuws in deze nieuwe aflevering van de dramaserie dus!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Invincible' krijgt een brute Honest Trailer
Series / Video/clip/featurette

'Invincible' krijgt een brute Honest Trailer

De bloederige superheldenserie van Amazon Prime Video moet er nu ook aan geloven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Invincible, de bloederige superheldenserie van Amazon Prime Video heeft een Honest Trailer gekregen. En daarin delen de Screen Junkies een paar harde klappen uit!

De serie is gebaseerd op de gelijknamige comic van Robert Kirkman en draait om de tiener Mark Grayson. Hij is de zoon van 's werelds meest machtige superheld: Omni-Man. Zodra Mark krachten begint te ontwikkelen, moet hij niet alleen daarmee om leren gaan, maar leert hij ook over de bizarre werkelijke motivatie van zijn vader.

Extreem geweld
Invincible is natuurlijk weer hyper gewelddadig, precies zoals we gewend zijn van materiaal dat van de hand van Kirkman komt. In de Honest Trailer wijzen de Screen Junkies fijntjes op het feit dat we de laatste tijd wel veel duistere en alternatieve versies van superhelden te zien krijgen.

Er is dus genoeg om op te schieten voor de Screen Junkies:



Het eerste seizoen van Invincible was een groot succes voor Amazon, dat meteen twee nieuwe seizoenen besteld heeft. De serie heeft op Rotten Tomatoes een score van 98 procent.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Powerpuff'-ster over de mislukte pilot
Series / Nieuws

'Powerpuff'-ster over de mislukte pilot

De poging om Powerpuff naar live-action te brengen faalde jammerlijk. Daar horen we nu meer over.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het herfst-televisieseizoen van 2021 begint vorm te krijgen. Zo weten we nu dat men kijkt naar de mogelijkheid van een live-action Powerpuff-serie. De eerste pilot werd afgekeurd en nu kijken de makers naar een tweede.

Dove Cameron, die de rol van Bubbles zal spelen in de serie, onthulde tijdens een interview met Entertainment Tonight waarom de serie veranderd is. Er is veel aan de hand, blijkt.

Gelekt script
"Ik kan nog niet al te veel onthullen omdat ze nog altijd dingen veranderen. Ze besloten de pilot in elk geval niet opnieuw te maken omdat het script gelekt was. Ik moet wel even kwijt dat het daar niet door komt. We moeten opnieuw opnemen om meerdere redenen," aldus Cameron.

"Ik moet je eerlijk zeggen dat ik heel erg opgewonden werd van het idee van een nieuwe pilot. Ik appte de meiden nog en wij dachten: 'wij weten nu wat we doen, namelijk iets buitengewoons.' Normaal krijg je als acteur nooit de kans om terug te gaan en te bedenken: wat zou ik anders hebben gedaan."

Nu krijgen Cameron en de rest van de crew die kans gelukkig wel. Van The CW-baas Mark Pedowitz weten we overigens dat de pilot iets te campy was.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.