Netflix onthult 'Masters of the Universe: Revelation'

Netflix onthult 'Masters of the Universe'

De serie Masters of the Universe: Revelation krijgt nu al een teaser trailer van Netflix.

Jim Pedd, 11 juni 2021 om 11:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na heel wat teases vanuit Kevin Smith, hebben Netflix en Mattel Television dan eindelijk beelden van Masters of the Universe: Revelation onthuld. Ook weten we nu al wanneer de serie te zien zal zijn op Netflix.
Masters of the Universe: Revelation onthult in zijn teaser beelden van Mark Hamill als Skeletor en Chris Wood als Prince Adam / He-Man. Ook horen we een geweldig nummer op de achtergrond van de trailer.

Snel te zien
Uit de trailer en de aankondiging blijkt dat de serie op 23 juli van start gaat op Netflix. Veel afleveringen krijgen we dan niet; Netflix heeft er in totaal vijf besteld voor het eerste seizoen. Ook krijgt de serie een Aftershow, die tegelijk te zien is met de moederserie.In Masters of the Universe: Revelation culmineert de oorlog voor Eternia. Na een groot gevecht tussen He-Man en Skeletor ligt het gebroken achter en zijn de Guardians of Grayskull verspreid. Na decennia van geheimen die hen uit elkaar dreven, is het aan de Teela om hen weer bij elkaar te brengen en het geheim van het vermiste Sword of Power op te lossen.

Vanaf 23 juli op Netflix.
Lees meer over: Masters of the Universe Revelation, Netflix, Kevin Smith, Mark Hamill, Chris Wood

Populair nieuws