Netflix voegde deze week 8 series nieuw toe

Netflix voegde deze week 8 series nieuw toe

Check hier welke series je sinds deze week allemaal nieuw kan streamen op Netflix.

Jim Pedd, 11 juni 2021 om 13:08

Zoals elke week zetten we weer op een rij welke series je allemaal nieuw kan streamen op Netflix. Het zijn er acht deze week. We duiken er meeen in!
DC's Legends of Tomorrow (S06E05): Sara krijgt een voorproefje van BIshops verwrongen plannen voor de mensheid. Astra, die moeite heeft met het aardse bestaan, sluit een magische deal met Aleister Crowley.

The Flash (S07E12): CIsco en Kamilla delen groot nieuws met het team. Maar waarom lijkt het niemand echt te interesseren? Een nieuwe meta maakt slachtoffers tijdelijk euforisch.

Fresh, Fried and Crispy (1 seizoen): Culinaire recensent Daym Drops is dol op lekker eten en plezier. Hij bezoekt Amerika's smeuïgste adresjes op zoek naar de lekkerste en hipste gefrituurde gerechten.

Trese (1 seizoen): In Manilla, waar duistere bovennatuurlijke krachten de criminele onderwereld doordringen, is het aan Alexandra Trese om de vrede te bewaren. Maar een storm is op komst.

Locombianos seizoen 1: Na de quarantaine treden vier van de grappigste en brutaalste comedians van Colombia op voor een publiek dat hunkert naar hun verhalen.

Fresh, Fried & Crispy seizoen 1: Vol passie over voedsel en klaar voor plezier, besluit criticus Daym Drops aan de slag te gaan met de grootste hotspots voor gefrituurd voedsel in de Verenigde Staten.

Lupin deel 2: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Alvinnn!!! And the Chipmunks (2 seizoenen): De Chipmunks helpen de eigenaar van een vervallen zomerkamp met reparaties​. Jeanette en Alvin ruilen per ongeluk van lichaam en moeten elkaars leven leiden.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws