search
Nóg een 'Rogue One'-acteur terug in 'Star Wars Andor'
Series / Nieuws

Nóg een 'Rogue One'-acteur terug in 'Star Wars Andor'

Saw Gerrera maakt opnieuw zijn opwachting in het steeds groter wordende Star Wars-universum.

De eerste twee seizoenen van The Mandalorian waren een enorm succes, dus het is logisch dat Disney meer Star Wars-series wilt. Een van deze series is Andor, een prequel op Rogue One: A Star Wars Story.

Diego Luna speelt in de serie opnieuw de rol van Cassian Andor. En ondanks dat de opnames al enkele maanden aan de gang zijn, komen er steeds meer meldingen binnen over acteurs die aan de cast zijn toegevoegd.

Een van deze onthullingen komt via Stellan Skarsgard, die tijdens een interview met een Zweeds radiostation liet vallen dat Forest Whitaker terugkeer als Saw Gerrera in Andor. Skarsgard liet weten dat hij in elk geval twee momenten zal delen met Oscarwinnaar Whitaker. Hij noemde deze momenten "sappige scenes".

Saw Gerrera zagen we voor het eerst in Star Wars: The Clone Wars (met de stem van Andrew Kishino), maar werd door Forest Whitaker als live-action personage vertolkt in Rogue One. Whitaker was nadien als het personage te horen in afleveringen van Star Wars: Rebels en videogame Star Wars Jedi: Fallen Order. Kishino verzorgde echter onlangs opnieuw de stem van het personage in Star Wars: The Bad Batch.

Naast Luna, Skarsgard en Whitaker zijn er in Andor ook rollen weggelegd voor Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller en Genevieve O'Reilly (als Mon Mothma).

Andor zal ergens in 2022 te streamen zijn via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen