'Lupin' deel 2: Kijken of toch laten zitten?

'Lupin' deel 2: Kijken of toch laten zitten?

Netflix heeft het tweede deel van de hitserie Lupin gelanceerd. Maar is het de moeite waard?

Jim Pedd, 11 juni 2021 om 19:30

Het tweede deel van Lupin is nu te streamen op Netflix. De rits pikt het verhaal direct na het einde van de vorige afleveringen op en zet daarmee de strijd van Assane Diop om de dood van zijn vader te wreken voort.
Vandaag kijken we naar de recensies van het nieuwe seizoen en met als hoofdvraag: is het weer de moeite waard?

De recensies
Daarvoor zetten we zoals je van ons gewend bent weer een reeks recensies op een rij. We duiken er meteen in!

Observer: "Lupin vertegenwoordigt het type verhaal met een brede aantrekkingskracht, waar elke zender een moord voor zou plegen."

FT: "Mamadou Haidara, die heel goed de rol van een jonge Assane speelt, geeft wat geweldige attributen mee voor de serie, die vervolgens op briljante wijze ontwikkeld worden door Omar Sy, die de volwassen versie speelt."

The Hollywood Reporter: "Wat imperfecties leiden niet af van de grote sterrenkracht van Omar Sy, met het escapisme van de setting in Parijs en de bevredigende ontwikkelingen in de serie."

ReadySteadyCut: "Lupin wil cool en slick zijn, maar het verschil is dat het tweede seizoen persoonlijker voelt en dat werkt in het voordeel van het verhaal."

RadioTimes: "Met zijn filmische gevoel en meeslepende thrillerkracht, is Lupin de nieuwste blockbuster. Denk maar aan Ocean's Eleven gecombineerd met Robin Hood. Luther met een gefronste wenkbrauw en een mooiere jas."

Christian Century: "Ik voelde mij vrolijk. Je weet dat James Bond niet om het leven komt in het hol van de schurk. Ik wist dat Assane de situatie perfect onder controle had. Het leuke was om te zien hoe hij zijn plan uitvoerde."
Lees meer over: Netflix, Lupin, omar Sy

Populair nieuws