Keert Liam Neeson stiekem terug in 'Star Wars'?

Keert Liam Neeson stiekem terug in 'Star Wars'?

De serie rond Obi-Wan Kenobi zou een perfecte plek voor Neeson zijn om terug te keren.

Jim Pedd, 11 juni 2021 18:45

Heel wat Star Wars-fans hopen nog altijd dat Qui-Gon Jinn terugkeert. Hij was de leermeester van Obi-Wan Kenobi en slechts eenmaal te zien, in de film The Phantom Menace.
Het gerucht gaat al een tijdje dat het personage van Liam Neeson terugkeert. En nu geeft Neeson zelf antwoord op de vragen hieromtrent.

Keert hij terug?
Tijdens een interview met Jimmy Kimmel vertelde de acteur dat hij denkt van niet: "Nee, ik geloof van niet. Ik ben in elk geval niet benaderd." Hij zal dus vermoedelijk niet te zien zijn, al zou dat wel moeten kunnen.

Dat heeft met name te maken met het feit dat Obi-Wan Kenobi van Yoda te horen kreeg dat hij nog getraind moet worden door Yoda in voorbereiding op zijn tijd op Tatooine. Yoda onthulde namelijk geleerd te hebben hoe hij met Qui-Gon kon communiceren, die zijn ziel had weten te bewaren in de netherworld van de Force.

Precies om die reden dachten heel wat fans dat Qui-Gon wel terug moest keren in de serie. Maar dat lijkt dus niet het geval te zijn, hoe graag mensen dat ook willen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Wars, Liam neeson, Disney Plus, Obi Wan Kenobi

Populair nieuws