Nieuw op Netflix: 5 nieuwe afleveringen van 'Lupin'

Nieuw op Netflix: 5 nieuwe afleveringen 'Lupin'

Netflix voegt 5 gloednieuwe afleveringen toe van de razend populaire serie 'Lupin'...

Geoffrey Ketels, 9 juni 2021 om 17:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er bestaat discussie over of het nu gaat om het tweede seizoen van de serie Lupin of er nu sprake is van een seizoen 1B. Hoe het ook zij, Netflix voegt vijf nieuwe afleveringen toe van deze populaire serie!
Een echt tweede seizoen kunnen we het eigenlijk niet noemen, maar toch wordt het op die manier door verschillende gespecialiseerde websites gepresenteerd. Hoe het ook zij, er staan vijf gloednieuwe afleveringen aan te komen van deze serie en dat is goed nieuws voor de fans.

Vijf gloednieuwe afleveringen
In deze nieuwe afleveringen zien we hoe Assane Diop (Omar Sy) een nieuw plan moet verzinnen om wraak te kunnen nemen tegen Hubert Pellegrini. Assane gaat dan ook nog altijd verder met het proberen wraak nemen voor het onrecht dat zijn vader werd aangedaan door de steenrijke familie Pellegrini.

Het eerste seizoen van de serie Lupin kon meteen rekenen op een zeer warme ontvangst. Ook op gespecialiseerde websites haalt ze uitstekende scores. Zullen de nieuwe afleveringen op dezelfde manier weten te overtuigen? Dat wordt duidelijk vanaf 11 juni op Netflix!


Lees meer over: Lupin, serie, series, Netflix

Populair nieuws