search
'Game of Thrones'-ster Jason Momoa is terug in 'See' seizoen 2-trailer
Series / Trailer

'Game of Thrones'-ster Jason Momoa is terug in 'See' seizoen 2-trailer

De serie van Apple TV+ See, met Jason Momoa, keert snel terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog voordat het tweede seizoen van See te zien is, heeft Netflix al een derde reeks besteld van de serie met Jason Momoa in de hoofdrol. Dat niet alleen: vandaag hebben we ook de eerste trailer van het tweede seizoen.

In de trailer zien we een boel beelden, waaronder van Dave Bautista als Edo Voss, de broer van het personage van Momoa (Baba Voss). Ook zien we beelden van nog niet eerder aangekondigde nieuwe castleden: Eden Epstein (Sweetbitter), Tom Mison (Watchmen), Hoon Lee (Warrior), Olivia Cheng (Warrior), David Hewlett (The Shape of Water) en Tamara Tunie (Flight).

Trailer van het tweede seizoen
See gaat op 27 augustus van start met zijn tweede seizoen en is gemaakt door Steven Knight en regisseur Francis Lawrence. We krijgen wekelijks een nieuwe aflevering te zien.Dit is trouwens de tweede keer dat Apple TV+ de serie een nieuw seizoen geeft, nog voor het debuut van het vorige. In alle rust en stilte begon het derde seizoen al een tijd geleden met zijn opnames; Apple neemt namelijk het tweede en derde seizoen back-to-back op.

De serie speelt zich af in de verre toekomst, als de mensheid zijn zicht kwijt is geraakt. In het tweede seizoen probeert Baba Voss zijn familie weer bij elkaar te krijgen en weg te gaan van alle oorlog en politiek die hem omringt. Maar hoe verder weg hij gaat, hoe meer hij erin meegezogen wordt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen