Netflix onthult 'Resident Evil'-cast en verhaal

Netflix onthult 'Resident Evil'-cast en verhaal

De eerste details van deze live-action Netflix-serie rond Resident Evil zijn onthuld!

Jim Pedd, 12 juni 2021 om 10:51

Lance Reddick speelt de live-action rol van schurk Albert Wesker in de aankomende serie van Netflix rond Resident Evil. Dat is weer een ander project dan de animatieserie Infinite Darkness en de film Welcome to Raccoon City die ook al in de maak zijn.
Naast het casten van Reddick, meldde Netflix nog dat het meerdere andere personen aan de cast heeft toegevoegd. Van de rest van de cast weten we nog niet wie zij spelen. Maar ook Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph en Paola Nunez hebben getekend voor het project.

Twee tijdlijnen
De serie heeft ook al een synopsis gekregen van Netflix, maar eerst hebben we de aankondiging van de streamingdienst zelf nog voor je:In de eerste tijdlijn van de serie volgen we de twee 14-jarige zussen Jade en Billie Wesker. Zij verhuizen naar New Raccoon City, een echte stad van een bedrijf die hen opgedrongen wordt precies als ze in de puberteit zitten. Hoe meer tijd ze daar doorbrengen, hoe meer ze erachter komen dat hun pa duistere geheimen heeft. Geheimen die de wereld zouden kunnen verwoesten.

De tweede tijdlijn is een decennium in de toekomst gesitueerd, als er nog minder dan vijftien miljoen mensen over zijn. Er leven zes miljard monsters, mensen en dieren die het T-Virus hebben. Hier probeert Jade, nu dertig, te overleven.
Lees meer over: Resident Evil, Netflix

Populair nieuws