'Outer Banks' seizoen 2 komt vroeger dan verwacht

'Outer Banks' seizoen 2 komt vroeger dan verwacht

Het tweede seizoen van de serie zal deze zomer nog te zien zijn op Netflix...

Geoffrey Ketels, 12 juni 2021 13:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de serie Outer Banks heeft heel wat mensen weten te overtuigen. Fans van de reeks kijken dan ook al sterk uit naar het vervolg. Deze blijkt er nu sneller aan te komen dan verwacht.
Inmiddels is het wel bekend dat de COVID-19 pandemie er voor heeft gezorgd dat heel wat opnameschema's in de war zijn gestuurd. Het zag er even naar uit dat ook het tweede seizoen van Outer Banks daardoor uitgesteld zou worden. Nu blijkt dat voor de fans gelukkig niet juist te zijn.

30 juli
Het tweede seizoen van de serie wordt dan ook verwacht op 30 juli van dit jaar op streamingdienst Netflix. Dat is merkelijk vroeger dan de release die in eerste instantie naar voor werd geschoven. Toen werd immers nog vooral het najaar genoemd.

Outer Banks vertelt het verhaal van een vriendengroep die denkt de zomer van hun leven te kunnen beleven. Echter krijgt hun zomer plots een behoorlijke twist wanneer blijkt dat er op een eiland een schat ter waarde van zomaar even 400 miljoen dollar verborgen ligt. De groep gaat op zoek naar de schat, maar komt er al snel achter dat zij niet de enigen zijn met dat idee.

Het tweede seizoen van Outer Banks is vanaf 30 juli te bekijken op streamingdienst Netflix.

https://youtu.be/4tIEzyvEyI8

Lees meer over: Outer Banks, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws