search
'Game of Thrones'-schrijver verliest weddenschap van 'The Expanse'-makers
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-schrijver verliest weddenschap van 'The Expanse'-makers

George R.R. Martin wint het niet van Daniel Abraham en Ty Franck.

George R.R. Martin worstelt nog altijd met het zesde Game of Thrones-boek, The Winds of Winter genaamd. Nu blijkt dat Daniel Abraham en Ty Franck van The Expanse een weddenschap van Martin gewonnen hebben.

The Expanse krijgt nog een zesde en laatste seizoen en wist elk seizoen te baseren op het bronmateriaal. Het negende en laatste boek van The Expanse, Leviathan Falls, is nu klaar. Dat terwijl het zesde boek van Martin nog niet klaar is.

Verloren weddenschap
James S.A. Corey, zoals het tweetal schrijvers van The Expanse zich noemt, stelt dat het negende boek het laatste in de The Expanse-reeks is. "Het boek is nu ingeleverd bij de uitgever. Dat betekent dat er een boel mysterieuze dingen te gebeuren staan en op een zeker moment kan je een bestelling plaatsen en ineens worden ze geleverd."

"Dat betekent ook dat ik mijn weddenschap van George R.R. Martin win." Natuurlijk was het gewoon een vriendschappelijke weddenschap. Gek is dat ook niet.

Dat komt namelijk omdat Franck een tijd actief is geweest als de assistent van Martin. Bovendien heeft Abraham een aantal boeken van Martin vertaald naar comics. Hier de tweets:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen