search
'Game of Thrones'-actrice over haar vele naaktscènes en de gevolgen daarvan
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-actrice over haar vele naaktscènes en de gevolgen daarvan

Nathalie Emmanuel is niet helemaal blij met de gevolgen van de naaktscènes waar ze aan meegewerkt heeft.

Dat actrice Nathalie Emmanuel naaktscènes opnam voor Game of Thrones heeft grote impact gehad op haar filmcarrière. De 32-jarige actrice speelde de rol van Missandei of Naath in de serie, een voormalig slaaf die bevrijd werd door Daenerys Targaryen.

Emmanuel is een van de vele castleden die geregeld uit de kleren gingen voor de serie. Vooral aan het einde was de serie behoorlijk grafisch, met seks tussen het personage van Emmanuel en Grey Worm (Jacob Anderson). Nu vertelt Emmanuel dat dit impact heeft gehad op haar latere filmwerk.

Impact van naaktscènes
Tijdens de Make It Reign Podcast vertelde Emmanuel dat ze, omdat comfortabel was met naakt op de set van Game of Thrones nu vaak de verwachting aan zich heeft kleven dat ze dit vaker wil doen.

"Toen ik Game of Thrones maakte, ging ik akkoord met bepaalde naaktscènes of naakt binnen de serie," begon Emmanuel.

"En de perceptie bij andere projecten is dat, als een rol naakt vereiste, ik open zou staan voor alles, gewoon omdat ik die serie maakte. Mensen realiseren zich niet dat ik akkoord ging met specifieke voorwaarden voor dat project en dat dit niet zomaar toepasbaar is op alle andere projecten."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen