search
Wie zou Richard E. Grant spelen in de Marvel-serie 'Loki'?
Series / Nieuws

Wie zou Richard E. Grant spelen in de Marvel-serie 'Loki'?

We kunnen nog veel verwachten van het personage van acteur Tom Hiddleston.

Eén ding is zeker: Tom Hiddleston is een van de betere acteurs in het Marvel Cinematic Universe en alleen zijn kwaliteiten maakten van de eerste aflevering van Loki een van de beste nieuwe dingen die we tot op heden hebben gezien op Disney+.

Maar we hebben nog vijf afleveringen te gaan en we kunnen daarin nog veel verwachten. Zo krijgen we bijvoorbeeld Richard E. Grant te zien, die mogelijk een oudere, alternatieve Loki zou spelen. In gesprek met Total Film zei Loki-schrijver Michael Waldron het volgende over Grant:

"Niemand wil me horen zeggen wie Richard E. Grant speelt. We hebben geluk dat hij in de show zit. Dus ik denk dat iedereen gewoon moet kijken en erachter moet komen. Net als Loki zelf wilden we echt dat de ervaring van het kijken naar de show onverwacht aanvoelt en constant van vorm verandert."

De vele gezichten van Loki
Er verscheen ook een featurette online met de titel Many Sides of Loki | Marvel Studios' Loki Cast & Creators en die kun je hieronder bekijken. Je hoort de cast en makers van de serie hoe zijn denken over Loki en de alternatieve tijdlijn.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen