Netflix voegt deze week in elk geval 11 series nieuw toe

Netflix voegt deze week deze 11 series nieuw toe

Het wordt een lekker weekje op Netflix met onder meer het nieuwe seizoen van Black Summer.

Jim Pedd, 14 juni 2021 om 09:31

Het wordt een drukke week voor mensen met Netflix. Vandaag zetten we de series op een rij die je deze week in elk geval nieuw kan verwachten. Let wel: het zijn ze niet allemaal, want Netflix voegt altijd meer toe dan is aangekondigd.
Elite historias breves: Guzmán Caye Rebe seizoen 1; vanaf 14 juni: Rebe organiseert een gezellige housewarming voor haar vrienden, maar de sfeer slaat om door de aanwezigheid van drugs en plotselinge ongenode gasten.

Elite historias breves: Nadia Guzmán seizoen 1; vanaf 15 juni: Nadia gaat voor de bruiloft van haar zus naar Spanje en twijfelt of ze moet afspreken met Guzmán wie ze een langeafstandsrelatie heeft.

Workin' Moms seizoen 5; vanaf 15 juni: Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

Elite historias breves: Omar Ander Alexis seizoen 1; vanaf 16 juni: Nu Ander aan de beterende hand is, wil hij zijn chemopartner Alexis deze zomer ondersteunen bij zijn behandeling.

Elite historias breves: Carla Samuel seizoen 1; vanaf 17 juni: Samuel maakt een groot romantisch gebaar op het vliegveld in een poging om Carla over te stappen voor haar vlucht naar Londen.

Black Summer seizoen 2; vanaf 17 juni: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

Katla seizoen 1; vanaf 17 juni: Een jaar na de uitbarsting van een met ijs bedekte vulkaan geeft het smeltende ijs mysterieuze elementen uit prehistorische tijden prijs, met onvoorziene gevolgen.

The Rational Life, vanaf 18 juni: Ze kiest altijd reden boven emotie. Maar een vrouw worstelt daarmee als ze zich aangetrokken begint te voelen tot twee verschillende mannen.

Elite seizoen 4, vanaf 18 juni: Een strikt schoolhoofd en vier leerlingen komen aan bij Las Encinas, waarmee nieuwe romances, intense geruchten en een nieuw mysterie beginnen.

The World's Most Amazing Vacation Rentals, vanaf 18 juni: Heb je een krap budget, of zoek je gewoon iets nieuws? Drie reizigers bezoeken shortstays wereldwijd en delen de beste tips voor je vakantie.

Nevertheless, vanaf 19 juni: Zij gelooft niet in de liefde, maar wil nog steeds een relatie. Hij vindt relaties maar moeilijk en wil vooral flirten. Kunnen ze allebei krijgen wat ze willen?
Lees meer over: Black Summer, Netflix, Weekpreview

Populair nieuws