'Loki' breekt record met zijn eerste aflevering

'Loki' breekt record met zijn eerste aflevering

De serie Loki op Disney+ blijkt uiterst veel records te breken op de streamingdienst.

Jim Pedd, 12 juni 2021 om 09:29

Loki blijkt een bijzonder grote hit te zijn op Disney+. Sterker nog, de serie schijnt zelfs het grootste debuut tot nu toe beleefd te hebben op de streamingdienst.
Loki is volgens Samba TV, dat kijkcijfers van streamingdiensten in kaart brengt door bij te houden waar Amerikaanse huishoudens gedurende ten minste vijf minuten kijken, een grote hit. 890.000 Amerikaanse huishoudens zouden gekeken hebben naar de eerste aflevering.

Veel kijkers
Volgens Samba TV is het daarmee de grootste première die de streamingdienst tot nu toe beleefd heeft. "Het is duidelijk dat de Marvel Disney+-series aan momentum winnen," meldt men.

De eerste serie van Marvel Studio op Disney+ trok nog 655.000 huishoudens en de tweede 759.000 met zijn eerste aflevering. Zo bezien is dat dus geen hele vreemde conclusie.

Loki is gemaakt door Michael Waldron. Elke van de zes afleveringen is geregisseerd door Kate Herron. Naar het schijnt kijkt men nu al naar de mogelijkheid van een tweede seizoen. Producent Nate Moore liet recent al weten dat dit zeker tot de mogelijkheden behoort.
Lees meer over: Loki, Disney Plus, Tom Hiddleston, marvel studios, MCU

Populair nieuws