search
'The Witcher' seizoen 2 toont eerste blik op Ciri in Kaer Morhen
Series / Foto's

'The Witcher' seizoen 2 toont eerste blik op Ciri in Kaer Morhen

Kaer Morhen is te zien in het volgende seizoen van de Netflix-serie The Witcher.

Netflix heeft een paar dagen geleden de eerste teaser online gezet voor het tweede seizoen van The Witcher. De fans wachten door de coronacrisis al geruime tijd op het nieuwe seizoen, maar nu komt deze toch een stukje dichterbij.

Netflix heeft nu wat extra details onthuld over de beelden die getoond worden. Zo zien we namelijk Ciri (Freya Allan) in Kaer Morhen, een belangrijke plaats voor Geralt, Vesemir en andere leden van de School of the Wolf.

The Witcher: Ciri in Kaer Morhen
De iconische Witcher-locatie krijgen we dus zeker te zien in de fantasyserie. "Het lijkt er erg op dat Ciri rondhangt in Kaer Morhen, een nieuwe locatie die we in seizoen 2 zullen bezoeken. Met gekruiste vingers zien we dat ze een van deze zwaarden oppakt!" valt te lezen bij onderstaande foto, via Netflix.

Op de foto zien we hoe Ciri naar een zwaard kijkt die lijkt op die van Geralt (Henry Cavill). Waarschijnlijk wordt Ciri in het tweede seizoen getraind door zowel Geralt als Vesemir (Kim Bodnia). Naar verwachting verschijnt seizoen 2 eind dit jaar op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen