Netflix Top 3: Deze series is Nederland keihard aan het bingen

Netflix Top 3: Naar deze series keken we massaal

Vandaag zetten we weer zoals je van ons gewend bent de meest bekeken series op Netflix op een rij.

Jim Pedd, 14 juni 2021 om 11:40

Elke week kijken we naar de meest bekeken series op Netflix in Nederland. Zo dus ook deze week, en wederom zijn er flink wat verschuivingen te zien in de top drie. Elke week eigenlijk wel, al zie je dat bepaalde series redelijk lang in de top blijven staan en hun 'kijkwaarde' vasthouden.
Netflix gooit series van eigen makelaardij altijd geheel online, waardoor ze soms redelijk snel uit de top tien verdwijnen. Het lijkt ook alsof ze minder lang leven, zoals wekelijkse releases dat bijvoorbeeld juist wel doen.

De top drie
We duiken vandaag in de top drie.

1. Lupin deel 2: Een van de meest populaire niet-Amerikaanse Netflix Originals, met een hoofdrol voor de briljante Omar Sy. Die speelt met verve de rol van een Fransman die wraak wil nemen op de man die zijn vader onschuldig in de gevangenis wist te krijgen. Maar hoewel het uitgangspunt duister lijkt, is het een vrij lichtzinnige en daardoor heerlijke serie, die wederom goed scoort.

2. Lucifer seizoen 5b: Eigenlijk zou Lucifer met dit tweede deel van zijn vijfde seizoen eindigen, maar Netflix gunde nog een zesde reeks. Daardoor kunnen we nog even langer genieten van de serie.

3. Sweet Tooth seizoen 1: Een bijzondere serie van Netflix en producent Robert Downey Jr., en Susan Downey. We volgen een mens/dier-hybride jongetje genaamd Gus die op zoek gaat naar zijn moeder, in een wereld die hem vijandig tegemoet treedt.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Lupin, Lucifer, Sweet Tooth

Populair nieuws