Waarom je de superhelden serie 'The Boys' op Amazon Prime moet kijken

Waarom je superhelden serie 'The Boys' moet kijken

The boys geeft een ongewone en originele blik op superhelden

Emma Nota, 14 juni 2021 om 11:40

The Boys is een van de succesvolste en populairste series op Amazon Prime video. The Boys heeft twee seizoenen van elk 8 afleveringen en het derde seizoen is aangekondigd. Zomer 2022 (waarschijnlijk) kan je weer kijken naar de gewelddadige show met Karl Urban, Jack Quaid en Erin Moriarty.
The Boys speelt zich af in een universum waarin superhelden voor een grote corporatie werken, Vought International. Ze worden als helden gepresenteerd dankzij strakke marketing, maar de meeste zijn arrogant en corrupt.

Niet iedereen is fan van 'the supes', The Boys bijvoorbeeld. Zij worden geleid door Billy Butcher, gespeeld door Karl Urban, die iedereen met een superkracht wantrouwd. Hoe meer je over de superhelden leert, hoe meer je hem wel gelijk moet geven.

Het verhaal is gebaseerd op een Amerikaanse stripreeks, geschreven door Garth Ennis en geïllustreerd door Darick Robertson. De serie debuteerde in 2006 en eindigde in 2012 met de release van het 72e en laatste nummer.


Acteurs
The Boys uit de titel worden gespeeld door Karl Urban (Star Trek), Jack Quaid (Star Trek: Lower Decks), Laz Alonso (Fast and Furious), Tomer Capon (One week and a Day) en Karen Fukuhara (She-Ra and the Princesses of Power).De officiële superheldengroep 'The Seven' van Vought International wordt gespeeld door Antony Starr (American Gothic), Erin Moriarty (Jessica Jones), Dominique McElligott (House of Cards), Chace Crawford (Gossip Girl), Jessie T. Usher (Shaft) en Nathan Mitchell (iZombie). Dat zijn er inderdaad maar 6, maar het vergaat niet alle leden even voorspoedig. Er zijn wat wisselingen van de wacht.Vervolg
De opnames voor het derde seizoen zijn al afgerond, maar de officiële releasedatum is nog niet bekend. Wel weten we dankzij foto’s van de set dat het in de nabije toekomst afspeelt, want Ted Cruz (huidige senator van Texas) probeert in 2024 president van Amerika te worden.

Op IMDb krijgt 'The Boys' een 8,7, op Rotten Tomatoes krijgen de rotten superhelden zelfs 90%!
"We hebben een oververzadiging van superheldenfilms. The Boys geeft een geweldige verfrissende kijk op superhelden en hoe ze realistisch gezien in onze wereld zouden opereren.".

Wist je dat...
- De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Garth Ennis en Darick Robertson. De poster "Coming 2019" voor de serie is een exacte reproductie van de omslag van het eerste nummer, getekend door Robertson, later hergebruikt voor The Boys Vol. 1 collectie, "The Name of the Game".

- In de comics zit een hoop meer seks, drugs en scheldwoorden, maar voor de serie is dit afgezwakt.

- De ontwerper van Starlight's nieuwe kostuum is gebaseerd op Edna uit The Incredibles (2004).

Bekijk nu deze superheldenserie The Boys en bekijk superhelden eens op een andere manier.


Lees meer over: The Boys, Amazon, Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty

Populair nieuws