'The Flash' brengt verdwenen personage nu al terug

Carlos Valdes was vertrokken bij The Flash, maar keert dit seizoen alweer terug.

Jim Pedd, 14-06-2021 10:09

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Carlos Valdes was vorige week voor het laatst als series regular in The Flash te zien, maar blijkt al snel weer terug te keren in de serie van The CW. Fans zullen het personage, Cisco Ramon, van de acteur vaker terugzien.
Vandaag blijkt namelijk dat Cisco terug keert om het team te helpen een grote vijand te verslaan. "Ja ik ben terug voor de laatste twee afleveringen!" bevestigde Ramon.

Een terugkeer
"Ik vind het ontzettend vleiend en eervol om een groots afscheid te krijgen en dan als verrassing terug te keren aan het einde om het team te helpen een formidabele vijand te verslaan," vertelde hij.

De formidabele vijand is nog niet helemaal zeker, maar fans hopen dat Eobard Thawne, a.k.a. Reverse Flash weer te zien is. Dat zou zomaar kunnen, want ook van acteur Tom Cavanagh weten we dat hij er nog wel voor in is om terug te keren voor zo'n gevecht.

Ook gaat het om de honderdvijftigste aflevering, waarin Bart Allen, a.k.a. Impulse debuteert en Nora Allen, a.k.a. XS weer te zien zal zijn. Wie weet maakt The CW van deze mooie mijlpaal een speciale aflevering.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, Carlos Valdes, The CW, arrowverse, Cisco Ramon

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix