'Fear the Walking Dead': Dit is de finale van seizoen 6

'Fear the Walking Dead': Dit is de finale

Nee, het ziet er niet goed uit voor onze vrienden in Fear the Walking Dead.

Jim Pedd, 14 juni 2021 om 10:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead is klaar met zijn zesde seizoen. En wat een einde dat kreeg. Na een tegenvallend vijfde seizoen, is de serie beter dan ooit met deze nieuwe reeks en een behoorlijk enigmatische slechterik. Het zevende seizoen zal dit verhaal voortzetten, dus dat belooft wat!
In de aflevering zegt Grace: "Zelfs als we de ontploffing overleven, de straling en de fallout, dan wordt dit geen wereld waarin we willen leven." Ze legt uit dat Hiroshima, Nagasaki en Chernobyl minder erg waren dan de tien kernkoppen die Teddy laat ontploffen: "dit wordt veel erger."

Overleven in een nieuwe wereld
Morgan en Grace overleven de eerste ontploffingen door te schuilen onder een tank truck, en het seizoen eindigt ermee dat Morgan de kleine baby Morgan vasthoudt terwijl meerdere kernkoppen ontploffen in de verte.

In het zevende seizoen moet iedereen dan ook om leren gaan met grote verwoesting, as, de lucht die niet in te ademen valt, vernietigde gebouwen en nog minder voorraden om van te leven.

Teddy heeft dus gewonnen in dit seizoen. Zelf zal hij de gevolgen van zijn nieuwe wereld niet te zien krijgen, want als blijkt dat hij een geheime bunker heeft om in te overleven, wordt hij vermoord. De nieuwe wereld mag hij niet meer zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Morgan

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws