search
'WandaVision'-acteur wilde eigenlijk niet terugkeren
Series / Nieuws

'WandaVision'-acteur wilde eigenlijk niet terugkeren

Acteur Paul Bettany had grote twijfels over een terugkeer in de serie WandaVision van Marvel Studios.

Acteur Paul Bettany maakte zich zorgen voordat hij tekende om terug te keren als Vision in de serie WandaVision op Disney+. Heel gemakkelijk was het dan ook niet voor hem om te tekenen voor de serie.

Voordat hij tekende voor de Disney+-serie, speelde Bettany de rol van Vision driemaal. Dat betekent dat hij alle kanten van het personage kent. Maar WandaVision werd een heel andere serie en een andere blik op de personages.

WandaVision-serie
Bettany was dan ook een beetje bezorgd. Paste het wel bij zijn personage om deze rol te spelen? Hij vroeg zich vooral af of het wel zou werken om Vision te koppelen aan zoveel verschillende genres.

"Ik maakte mij zorgen in hoeverre hij Vision zou blijven als we door al die verschillende genres zouden gaan," vertelde de acteur.

"Toen dacht ik over hoe hij eigenlijk altijd in het proces van evolutie is. Als de kern van hem een bepaalde netheid en vriendelijkheid is, dan zal dat waarschijnlijk wel een beetje Dick van Dyke aan kunnen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen