search
Agatha Harkness had oorspronkelijk een heel andere rol in 'WandaVision'
Series / Nieuws

Agatha Harkness had oorspronkelijk een heel andere rol in 'WandaVision'

WandaVision deed het bijna helemaal anders met de schurkachtige Agatha Harkness.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kathryn Hahn speelde een grote schurk in Marvel-serie WandaVision. In de dure Marvel-serie is ze te zien als Agatha Harkness, een prachtige rol in de serie van Marvel Studios voor Disney+.

De actrice bleek niet alleen bijzonder goede timing te hebben. Ook bleek aan het einde dat zij Agatha was, kreeg ze een tof liedje en werd ze helemaal aan het eind makkelijk verslagen door de Scarlet Witch. Maar in de toekomst is ze misschien weer te zien.

WandaVision-plot
Het idee was even voor WandaVision dat het verhaal anders vorm zou krijgen. Dat gaf schrijfster Jac Schaeffer toe tijdens een interview met de Rolling Stone.

"Oorspronkelijk was Agatha meer een mentorfiguur en expert op het gebied van magie. Een van de dingen die echter nooit veranderd zijn, is dat Wanda vaarwel moest zeggen tegen Vision," vertelde Schaeffer.

"Oorspronkelijk was het idee dat het vaarwel een soort laatste spreuk was die ze moest uitspreken. Een spreuk die Agatha haar vroeg in de serie had geleerd. Ze moest VIsion weer aan haarzelf verbinden met die spreuk. Maar uiteindelijk werd Agatha veel meer een schurk, omdat we dat nodig hadden in de serie. We hadden het ook over chaosmagie en huurden Matt Shakman in, en rond die tijd probeerden we een chaos-dimensie te ontwerpen. Dat bleek niet nodig te zijn."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen