'The Book Of Boba Fett' brengt oude bekende terug

'The Book Of Boba Fett' brengt oude bekende terug

Robert Rodriguez mag meerdere afleveringen van Star Wars-serie The Book Of Boba Fett maken.

Jim Pedd, 15 juni 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Robert Rodriguez, die achter een van de beste afleveringen van het tweede seizoen van The Mandalorian zat (namelijk de terugkeer van de epische schurk Boba Fett) maakt straks meerdere afleveringen van The Book Of Boba Fett.
Die serie werd vorig jaar aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian aangekondigd. Nu blijkt dus dat de filmmaker niet alleen uitvoerend producent van The Book Of Boba Fett is, maar ook mag zorgen voor meerdere afleveringen.

The Book Of Boba Fett
Interessant is dat acteur Temuera Morrison, die de rol van Boba Fett weer speelt, ook een aantal afleveringen mag regisseren. Hij prees het "dynamische" werk van Rodriguez en beloofde dat een aantal "wonderbaarlijke regisseurs" goed werk verricht hadden met zijn personage.

Maar het lijkt erop dat Rodriguez de bulk van het werk voor zijn rekening neemt. "Ze hebben Robert teruggebracht voor nog een aantal andere afleveringen," meldde Morrison.

The Book Of Boba Fett is eind dit jaar te zien en brengt niet alleen Boba Fett terug. Ook zien we weer actrice Ming-Na Wen als Fennec Shand. In december is de serie te zien.
Bron: RottenTomatoes

Lees meer over: The Book Of Boba Fett, Star Wars, Disney Plus, Lucasfilm, Robert Rodriguez, Temuera Morrison

Populair nieuws