'The Book of Boba Fett' voelt als 'The Mandalorian' seizoen 2.5

The Book of Boba Fett wordt Mandalorian-vervolg

De serie The Book of Boba Fett zou heel sterk voelen als een nieuwe Mandalorian-reeks.

Jim Pedd, 11 juni 2021 om 09:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu we weten dat The Mandalorian pas eind 2022 een nieuw seizoen zal krijgen, kunnen we de ogen richten op The Book of Boba Fett. Die serie werd aangekondigd tijdens de aftiteling van The Mandalorian en brengt nu dus meer.
Zo schijnen er verschillende personages uit The Book of Boba Fett hun opwachting te maken in de vervolgserie. In The Book of Boba Fett volgen we Boba Fett, die samen met Fennec Shand probeert de onderwereld van Tatooine over te nemen.

Terugkerende personages
Het verhaal gaat dat in The Book of Boba Fett diverse personages uit The Mandalorian terugkeren. Om wie het precies gaat is niet duidelijk, maar het schijnt dat onder meer Greef Carga (Carl Weathers) en Cobb Vanth (Timothy Olyphant) hun opwachting maken.

The Book of Boba Fett draait dus om Boba Fett en Fennec Shand die hun tijd op Tatooine gebruiken om de leiding over de criminele onderwereld aldaar over te nemen.

Vanth zou je bijna wel kunnen verwachten in de serie gezien 't feit dat hij een marshall is op Tatooine. Het is de vraag of hij dan wel een vriend is van Boba Fett. Eind dit jaar zullen we dat weten.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Disney Plus, Lucasfilm, The Mandalorian, Carl Weathers, Timothy Olyphant

Populair nieuws