search

Ons nieuws van dinsdag 15 juni 2021

Over en uit voor NBC-serie 'Manifest'
Series / Nieuws

Over en uit voor NBC-serie 'Manifest'

Het derde seizoen van de serie vormt daarmee ook meteen het einde...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Drie seizoenen lang konden we genieten van de verhaallijn van de serie Manifest. Nu komt het verhaal echter toch ten einde.

NBC heeft op z'n zachtst gezegd zeer kort op de bal gespeeld met het al dan niet verlengen van de serie Manifest. Slechts een paar uur vooraleer de opties op de cast zouden verlopen heeft NBC immers het nieuws naar buiten gebracht dat er geen vervolg meer zal verschijnen.

Dat er na amper drie seizoenen reeds een einde komt aan de reeks is opvallend. Men heeft er namelijk nooit een geheim van gemaakt dat het plan was om zes seizoenen uit te brengen. Ondertussen zijn er drie seizoenen verschenen en daar blijft het dus ook bij.

Opvallend
Dat er vroegtijdig afscheid wordt genomen van de reeks is des te opvallender omdat eigenlijk helemaal niets in die richting wees. De waarderingen waren goed en ook de kijkcijfers wisten de verwachtingen eigenlijk doorgaans altijd vrij vlot in te lossen. De kans bestaat uiteraard nog steeds dat een ander netwerk de reeks zal overnemen.

Manifest vertelt het verhaal van de passagiers evenals de bemanning aan boord van Montego Air Flight 828. Zij halen allen opgelucht adem wanneer ze na een behoorlijk turbulente routinevlucht terug veilig voet aan de grond hebben gezet. Echter wordt al snel duidelijk dat er tijdens die vlucht vijf jaar voorbij zijn gegaan.

Naarmate duidelijk wordt wat er zich precies heeft afgespeeld worden niet alleen de bemanningsleden en de crew in een steeds dieper mysterie gezogen, maar ook hun geliefden.

Hoe het ook zij, op dit moment ziet het er dus naar uit dat er geen vierde seizoen van de serie Manifest meer zal verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'Black Lightning' binnenkort te bekijken op Netflix
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Black Lightning' binnenkort te bekijken op Netflix

Het laatste seizoen van de superheldenserie verschijnt deze maand nog op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van de serie Black Lightning is binnenkort te bekijken op streamingdienst Netflix. Dat is goed en tegelijkertijd ook slecht nieuws voor de fans. Het vierde seizoen is namelijk ook het laatste.

Vorige maand werd bij The CW nog de finale aflevering uitgezonden van de Amerikaanse superheldenserie. De laatste aflevering maakt deel uit van het vierde seizoen dat vorig jaar in de maand november werd aangekondigd.

Traditioneel gezien wordt eerst het volledige seizoen uitgezonden bij The CW vooraleer ze haar weg kan vinden naar Netflix. Dat is ondertussen gebeurd en dus ligt de weg richting de lancering op 's werelds grootste streamingdienst helemaal open.

Nog deze maand
Fans van Black Lightning hoeven helemaal niet meer lang te wachten tot het laatste seizoen van hun favoriete serie te bekijken is bij Netflix. Dat is namelijk het geval vanaf 29 juni 2021.

Black Lightning vertelt het verhaal van Jefferson Pierce. Hij heeft er enkele jaren geleden reeds voor gekozen om zijn geheime identiteit achter zich te laten. Op het ogenblik dat zijn dochter wordt gerekruteerd voor een plaatselijke misdaadbende wordt hij echter terug een superheld die de strijd aanbindt met het kwaad.

Het laatste seizoen van Black Lightning kan je bekijken bij Netflix vanaf 29 juni 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'Big Mouth' krijgt spinoff 'Human Resources'
Series / Nieuws

Netflix-hit 'Big Mouth' krijgt spinoff 'Human Resources'

Van de populaire animatieserie zijn inmiddels al vier seizoenen gemaakt.

Attentie, Big Mouth-fans! De komische animatieserie van Netflix krijgt namelijk een spinoff-serie genaamd Human Resources. Vandaag zijn er details over de plot en de casting onthuld.

Human Resources zal zich afspelen in de bovennatuurlijke wereld van de hormoonmonsters uit Big Mouth. Centraal staan Maurice en Connie, wiens stemmen opnieuw worden ingesproken door Nick Kroll en Maya Rudolph.

Emotionele wezens
In deze wereld wonen ook de Shame Wizards, Depression Kitties en andere wezens die de mensheid door de verschillende fases van hun leven leiden. Ditmaal zijn deze wezens echter de hoofdrolspelers.

Kroll en Rudolph worden in Human Resources vergezeld door stemacteurs als Aidy Bryant, Randall Park en Keke Palmer. Ook is bevestigd dat David Thewlis opnieuw te horen zal zijn als de Shame Wizard uit Big Mouth. Datzelfde geldt voor Brandon Kyle Goodman, die onlangs werd toegevoegd aan de cast van Big Mouth seizoen 4.

Human Resources zal geanimeerd woorden door Tithouse, het animatiehuis achter Big Mouth. Bedenkers en uitvoerend producenten zij Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin, Jennifer Flackett en Kelly Galuska.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opperschurk Soldier Boy uit 'The Boys' krijgt alternatieve look
Series / Foto's

Opperschurk Soldier Boy uit 'The Boys' krijgt alternatieve look

The Boys laat zien dat Soldier Boy er ook wat anders uit had kunnen zien.

Er is weer een nieuwe blik op Soldier Boy te zien in de vorm van concept art van het derde seizoen van The Boys. Daarop zien we Jensen Ackles in de rol waar heel wat mensen enorm naar uitkijken.

De serie van Amazon Prime Video scoort enorm goed bij de kijkers, met name bij het tweede seizoen van de serie. Dat komt vooral door de manier waarop de serie kijkt naar het superheldengenre. Keihard geweld, in combinatie met een heerlijk gevoel voor humor, drijven de serie.

Soldier Boy
Het derde seizoen van The Boys kijkt weer naar schokkende actie en plottwists en gooit de boel er weer flink bovenop. De serie zal onder meer de iconische herogasm-verhaallijn verfilmen en ons aan Soldier Boy introduceren.

Dat betekent ook meteen dat alles er bloederiger en groter uitziet. The Wrap heeft een nieuwe blik op Soldier Boy weten te krijgen, en die gepubliceerd. Het beeld laat het personage van Jensen Ackles weer zien, met zijn schild en zijn kostuum aan.



Soldier Boy is een van de eerste superhelden van Vought en werd een Amerikaans icoon nadat hij naar het schijnt meevocht in de Tweede Wereldoorlog. Maar hij is ook uiterst bruut en zou zich wanhopig bij The Seven willen voegen.

Het verhaal gaat dat in de serie Soldier Boy in de serie voorbij zijn hoogtepunt is, maar misschien is het ook een wat rauwer personage dan we tot nu toe kenden in de leden van The Seven.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max krijgt mogelijk epische DC-serie
Series / Nieuws

HBO Max krijgt mogelijk epische DC-serie

Darkseid, de grote schurk van Zack Snyder's Justice League zou een serie krijgen.

Het lijkt er een beetje op dat DC goed nieuws heeft voor de fans. Het gerucht gaat namelijk dat men een miniserie wil ontwikkelen die kijkt naar opperschurk Darkseid.

Die slechterik leerden we kennen in de film Zack Snyder's Justice League, waarin hij erop gebrand was om de Aarde te veroveren. Het verhaal van hem zou dan voortgezet kunnen worden via een HBO Max-serie.

Een miniserie
Geekosity stelt op basis van zijn bronnen dat Warner Bros. gesprekken voert om een miniserie te maken rond de slechterik die ooit Uxas heette. De serie zou niet de draad oppakken aan het einde van Zack Snyder's Justice League, maar "een soort oorsprongsverhaal" worden.

De site Geekosity meldt niet hoeveel tijd van het leven van Darkseid bekeken wordt, maar vermoedelijk gaat het in elk geval om de gebeurtenissen voor de film van Snyder.

Gezien de comics, zouden we bijvoorbeeld kunnen zien hoe de slechterik de troon veroverde op zijn helse thuiswereld en zijn Omega-krachten kreeg.

Geekosity meldt ook dat de serie niets te doen heeft met de New Gods-film van Ava DuVernay. Die film zou zich afspelen in de Fourth World-mythologie van het DCEU; deze miniserie zou zich dan juist af gaan spelen in het SnyderVerse. Er is geen indicatie dat ZAck Snyder zich met de serie zal bemoeien.

HBO Max zou Zack Snyder niet willen aantrekken voor de serie, en zich ook niet in willen laten met de #RestoreTheSnyderVerse-beweging, maar gewoon zoeken naar een toffe serie om te maken over een slechterik.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weer goed nieuws voor fans van 'Assassin's Creed'
Series / Nieuws

Eindelijk weer goed nieuws voor fans van 'Assassin's Creed'

Assassin's Creed van Netflix vindt nu zijn schrijver die de serie vorm mag gaan geven.

Ubisoft is op dit moment druk bezig om samen met Netflix een serie rond Assassin's Creed te maken. De live-action serie werd al enige maanden geleden aangekondigd, in oktober 2020. Sindsdien blijft het erg stil, tot nu dan.

Vandaag weet Variety namelijk te melden dat er een nieuwe schrijver gevonden is voor de serie. Jeb Stuart voegt zich bij het team, als veteraan in de film- en televisieindustrie. Hij werkte eerder aan onder meer Die Hard en The Fugitive en werkt al langer samen met Netflix, onder meer aan Vikings: Valhalla.

Weinig bekend
Er is over 't geheel genomen nog maar weinig bekend over het Assassin's Creed-project. Ubisoft heeft Jason Altman en Danielle Kreinik aan het project verbonden.

Afgezien daarvan kwamen er de laatste maanden geen details naar buiten. Dat Stuart nu getekend heeft, is een hint dat men langzaamaan achter de schermen voortgang aan het boeken is.

Het belangrijkste voor de fans van de franchise zal zijn in welk tijdperk de serie zich afspeelt. De Assassin's Creed-games duiken onder meer in het oude Egypte, Italië van de Renaissance en de Kruistochten.

De achtergrond is nog altijd een vraag, waar we hopelijk snel een antwoord op krijgen. Hieronder de aankondigingsvideo van Netflix van oktober vorig jaar:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Blonde Stargirl terug in onthullende beelden!
Series / Trailer

Blonde Stargirl terug in onthullende beelden!

De zoveelste The CW-superheldenserie krijgt een eerste trailer met nieuwe gezichten.

Verleden jaar mei verscheen op de Amerikaanse tv-zender The CW de serie Stargirl. Het is een zoveelste productie van Greg Berlanti, Geoff Johns en hun team. De serie draait grotendeels om de heldin Courtney Whitmore / Stargirl. Aankomende zomer is het tijd voor seizoen 2.

En die rol wordt gespeeld door actrice Brec Bassinger. Haar personage is een middelbare scholier uit Los Angeles. Ze vindt een krachtig wapen, de Cosmic Staff, een daarmee groeit ze uit tot Stargirl.

Later in de show wordt ze de leider van de Justice Society of America (JSA) en in de DC-serie zie je heel wat andere superhelden (en schurken) voorbijkomen. In het volgende seizoen komen er uiteraard weer een aantal bij.

Eerste trailer Stargirl seizoen 2
The CW heeft nu de eerste trailer online gezet en daarin zie je onder meer Jade (Ysa Penarejo), een mysterieus personage dat in de strips bekend staat als de dochter van Alan Scott, een Green Lantern.

In het seizoen tracht Stargirl de JSA weer bij elkaar te krijgen na hun gevecht met de Injustice Society in seizoen 1. Acteur John Wesley Shipp zal in seizoen 2 te zien zijn als Jay Garrick, waarmee [i]Stargirl[/ii] officieel onderdeel wordt van het Arrowverse.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'iCarly'-reboot is geen kinderserie meer en krijgt erotiek
Series / Nieuws

'iCarly'-reboot is geen kinderserie meer en krijgt erotiek

De serie iCarly krijgt seks, waar dat in de vorige reeks niet het geval was.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De langverwachte revival van iCarly gaat deze week van start op Paramount+. En fans zagen het al in de trailer: de serie is ineens een stuk volwassener.

Dat moet ook bijna wel, want de castleden zijn allemaal een stuk ouder. En in lijn daarmee zal dit nieuwe tijdperk van de serie niet alleen een nostalgie-aanpak hanteren, maar ook een ouder en vooral volwassener perspectief hanteren. Volgens acteur Jerry Trainor, die terugkeert als SPencer Shay, zitten er ook seksuele situaties in de serie.

Meer seks
"Het is min of meer een Andrew Dice Clay-concert," grapte Trainor tegen Page Six. "Nee, maar we gaan die grens wel opzoeken als je begrijpt wat ik bedoel. Het wordt niet super rauw, maar er zullen welzeker seksuele situaties in zitten. En weet je, ik zeg 'verdomme' in de trailer waar iedereen meteen van schrok. Maar je begrijpt wel dat we nu volwassen zijn."

Nathan Kress, die Freddie Benson speelt, herhaalde dat: "Dit is nu echt een volwassen serie, niet eentje die specifiek voor kinderen gemaakt is. En dat is voor ons juist zo opwindend. Om te zien waar deze personages uit een kinderserie zouden zijn en waar ze zich nu bevinden in hun levens, tien jaar later. Maar op een realistische, non-glossy manier."

In de reboot keert ook Miranda Cosgrove terug als Carly Shay. In de Verenigde Staten gaat de serie op 17 juni van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' verliest mogelijk snel zijn hoofdrolspeelster
Series / Nieuws

'Doctor Who' verliest mogelijk snel zijn hoofdrolspeelster

Straks moet Doctor Who het toch zonder Jodie Whittaker doen gaat nu het gerucht.

Doctor Who moet mogelijk toch afscheid nemen van zijn hoofdrolspeelster. Het gerucht gaat wederom dat actrice Jodie Whittaker in 2022 afscheid neemt van de serie.

De actrice zou volgens de Daily Mirror, een Britse tabloid die opmerkelijk vaak goed zit met dit soort berichten, in 2022 afscheid nemen na het dertiende seizoen en twee speciale afleveringen. Regeneratie - ofwel het recasten van de hoofdrol - is cruciaal voor de serie, en een manier om zichzelf opnieuw uit te vinden. Iedere keer als de serie van ster wisselt, wisselt men ook van verhaallijnen, toon en stijl.

De TARDIS verlaten
Het gerucht gaat al maanden dat actrice Whittaker vertrekt. Dat zou kunnen, aangezien dat correspondeert met de 'drie seizoenen regel' die ooit voorgesteld werd door de Tweede Doctor, Patrick Troughton. De regel werd ook vaak gevolgd door de BBC en acteurs.

De Daily Mirror stelt nu dat Whittaker later vertrekt dan verwacht, en nog 't dertiende seizoen en twee specials maakt. "Zoals altijd blijven de bazen stil over hun plannen, maar aangezien de opnames nog plaatsvinden zijn ze duidelijk van plan om afleveringen ergens tot het einde van 2022 te vertonen."

Er zouden nog heel wat afleveringen komen rond de versie van Whittaker. Interessant is ook dat de Mirror wijst op het jaarlijkse Doctor Who-blad, dat voor 2022 geen Whittaker op zijn cover heeft staan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oeps! 'Loki'-aftiteling verraadt de mysterieuze schurk
Series / Nieuws

Oeps! 'Loki'-aftiteling verraadt de mysterieuze schurk

De serie Loki heeft nu al bekendgemaakt wie zijn schurk is, was dat wel de bedoeling?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nou, we kunnen stoppen met speculeren. De serie Loki is van start op Disney+ en lijkt nu al per ongeluk zijn schurk onthuld te hebben.

De eerste aflevering van Loki was vooral een introductie in de mysterieuze en heerlijke wereld van de Time Variance Authority. Maar we kregen nog niet te zien wie de schurk precies was, al weten we dat het om een Loki gaat. Welke hoorden we niet, maar dat is nu al duidelijk.

De schurk!
Aan het einde van de eerste aflevering zagen we al iets van de mysterieuze Loki in actie. En de aftiteling laat zien wie het is.

Sarah Irwin staat in de castlijst te boek als de Variant Double. Dat betekent dat de kwaadaardige Loki Variant een vrouw is. Daarmee zijn ook meteen zo'n beetje alle geruchten bevestigd dat het zou gaan om Lady Loki.

We horen wel vaak dat deze rol gespeeld zou worden door de Britse actrice Sophia Di Martino. En een bericht op haar Instagram maakt duidelijk dat Sarah Irwin de stunt double van haar is. Kortom: we weten het nu al!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Prodigy': eerste beelden én cast onthuld!
Series / Foto's

'Star Trek: Prodigy': eerste beelden én cast onthuld!

Nog veel Star Trek onderweg op Paramount+. Nu hebben we een eerste blik op Star Trek: Prodigy.

Naast heel wat live action-series in het steeds maar groeiende Star Trek-universum, werkt Paramount+ ook aan flink wat animatieseries. Nu hebben we de eerste beelden uit Star Trek: Prodigy en weten we welke acteurs de namen inspreken.

Hieronder zie je een overzicht van de cast die de stemmen inspreekt van de uiteenlopende personages in Star Trek: Prodigy. Paramount+ bracht de belangrijkste samen in een compleet overzicht. Je ziet zes jonge buitenaardse leden van een ruimteschip.

Cast en personages Star Trek: Prodigy
Eerder werd Kate Mulgrew al aangekondigd als Captain Janeway uit Star Trek: Voyager. Zij duikt op als een 'Emergency Training Hologram'. Het team zal zich voortbewegen in de Delta Quadrant. Hieronder een snel overzicht van de nieuwe personages.

- Rylee Alazraqui als "Rok-Tahk": een Brikar en een abnormaal slim achtjarig meisje. Rok is een beetje verlegen, maar niet als het om haar liefde voor dieren gaat.

- Brett Gray als "Dal": 17 jaar oud en een onbekende soort, ziet zichzelf als een buitenbeentje, die zelfs in de moeilijkste tijden vasthoudt aan zijn onwankelbare hoop.

- Angus Imrie als "Zero": een Medusan, een niet-lichamelijke, geslachtsloze, op energie gebaseerde levensvorm. Omdat anderen gek zouden worden bij het zien van hun ware zelf, draagt "‹"‹Zero een insluitingspak dat ze zelf hebben gemaakt om anderen te beschermen.

- Jason Mantzoukas als "Jankom Pog": een 16-jarige Tellarite. Van Tellarites is bekend dat ze dol zijn op ruzie, en bij Jankom is het niet anders. Ongeacht zijn mening zal hij altijd 'advocaat van de duivel' spelen om alle partijen te horen.

- Ella Purnell als "Gwyn": een 17-jarige Vau N'Akat die opgroeide op de gure mijnplaneet van haar vader en met dromen om de sterren te verkennen.

- Dee Bradley Baker als "Murf": wiens leeftijd en soort onbekend is, maar die een innemende, onverwoestbare klodder is met een merkwaardig goede timing en een onverzadigbare honger naar scheepsonderdelen.



Eerste beelden uit Prodigy
Ergens eind dit jaar is Star Trek: Prodigy te zien op Paramount+. Hieronder vier eerste beelden uit de trailer die waarschijnlijk snel zal verschijnen.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geinig personage uit 'Loki' krijgt een eigen poster
Series / Nieuws

Geinig personage uit 'Loki' krijgt een eigen poster

In de eerste aflevering viel dit personage niet erg in de smaak bij Loki.

Marvel en Disney+ hebben een nieuwe personageposter onthuld voor Time Variance Authority-mascotte Miss Minutes (stem door Tara Strong). Je kunt de afbeelding hieronder bekijken.

De geanimeerde klok legt aan Loki (Tom Hiddleston) uit wat de TVA precies is wanneer hij met een gestolen Tesseracte ontsnapt uit het jaar 2012 gedurende Avengers: Endgame. Omdat hij hiermee afwijkt van de 'Sacred Timeline' wordt hij gevangengenomen door de Time-Keepers.

Geinige mascotte
Loki-regisseur Kate Herron vertelde onlangs het volgende over Miss Minutes:

"Een van de dingen die zo leuk is aan deze serie is de Britse stijl en humor. Ik ben zelf Brits, maar onze scenarist Michael Waldron komt uit het zuidelijke deel van Amerika. En de manier waarop Miss Minutes praat is echt aan hem te danken.

Miss Minutes introduceert TVA aan het publiek. Ze is eigenlijk onze Mr. DNA van Jurassic Park. Ze legt uit hoe deze wereld werkt en wat de regels zijn. En dat was op zichzelf al tof om te maken. Toen we de verhalen verder uitdiepten, wilden we haar meer en meer terugbrengen, juist omdat ze zo grappig is."


Vanaf woensdag 16 juni is aflevering 2 van Loki te streamen via Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' krijgt een heel nieuw type Walker
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' krijgt een heel nieuw type Walker

Fear the Walking Dead brengt ons in het zevende seizoen weer een nieuw soort Walker.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fear the Walking Dead weet behoorlijk te verbazen. Aan het einde van het zesde seizoen vernietigde Teddy zo'n beetje half Texas. Dat kreeg hij voor elkaar door meer dan tien kernbommen tot ontploffing te brengen.

Meerdere personages hebben de ontploffingen overleefd, maar dat wil niet zeggen dat het daarna makkelijk wordt. Zo blijkt dat we heel nieuwe soorten zombies te zien gaan krijgen.

Nieuwe Walkers
Fear the Walking Dead brengt ons straks namelijk zombies die radioactief zijn en op hun beschadigde lijven de tekenen van de kernexplosies dragen. Ze worden ontworpen door Greg Nicotero.

"We zeiden allemaal: 'Al die kernbommen zijn afgegaan, dus laten we zo ver mogelijk gaan met de Walkers.' En het team van Nicotero bracht ons vervolgens heel toffe ontwerpen die we heel graag tot leven willen brengen," aldus maker Andrew Chambliss.

En Ian Goldberg: "De kernramp gaat een nieuw element van menselijke vijandigheid met zich meebrengen. Er zitten dus heel toffe ontwerpen voor de nieuwe kleding om die realiteit te reflecteren. Je kan dus wel uitgaan van heel wat gasmaskers in het zevende seizoen!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi'-personage heeft een 'seksuele verrukkelijkheid'
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi'-personage heeft een 'seksuele verrukkelijkheid'

Obi-Wan Kenobi brengt Sung Kang naar het Star Wars-universum en die wordt pas opmerkelijk!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Obi-Wan Kenobi wordt een behoorlijk interessante serie. Acteur Sung Kang speelt een van de hoofdrollen in de serie rond Ewan McGregors held en brengt ons een "seksueel verrukkelijk" personage.

Kang gaf een interview in het kader van de rap naderende release van de film Fast & Furious 9. Hij vertelde dat hij vrijwel niets mag zeggen over de serie, had hij wel een interessante opmerking.

Star Wars-serie
"Ik kan je zeggen dat ik erin speel," begon Kang over de schaarse details die hij mag onthullen. "Er zit een seksuele verrukkelijkheid aan dit personage."

Meer kon, mocht en wilde hij niet vertellen, waarmee er dus nog maar weinig bekend blijft over zijn rol. We weten dan ook niet of hij een goeierik of een slechterik speelt in de serie.

Obi-Wan Kenobi wordt nog heel interessant en wordt op dit moment opgenomen. De serie brengt Obi-Wan terug en we volgen hem in zijn tijd op Tatooine, waar hij waakt over een jonge Luke Skywalker. Ook zien we Darth Vader terugkeren en wordt er vermoedelijk druk op hem gejaagd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Na jaren is de 'Sex and the City'-cast weer samen te zien!
Series / Foto's

Na jaren is de 'Sex and the City'-cast weer samen te zien!

Een nieuwe foto van Sex and the City brengt de hoofdrolspelers eindelijk weer samen.

Een eerste foto laat zien dat de cast van Sex and the City weer samen is. In voorbereiding op de opnames van het nieuwe seizoen, keren Sarah Jessica Parker en de rest van de bende weer terug.

De serie was zes seizoenen lang op HBO te zien en kreeg uiteindelijk twee bioscoopfilms. Maar de show overleefde de tijd niet heel goed, gezien de manier waarop deze omging met problemen binnen de LHBTIQA+ gemeenschap. Deze revival moet het anders doen.

Eindelijk weer samen
De opnames van de aflevering And Just Like That... gaan deze zomer van start in New York City. We krijgen dan te zien hoe Carrie en haar vrienden terugkeren (zonder Samantha helaas).

Hoewel het nog te vroeg is voor een rits foto's, of een trailer, kon Sarah Jessica Parker wel laten zien dat ze weer samen is met de andere hoofdrolspeelsters. We zien dus Carrie, Miranda en Charlotte, die er allemaal erg gelukkig uit zien:

Bekijk op instagram


We weten nog vrijwel niets over het nieuwe seizoen van de Sex and the City-revival, al is wel bekend dat de levens van vijftigjarige vrouwen in New York City gevolgd worden, en het coronavirus een rol krijgt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat gaat 'The Flash'-acteur missen na zijn vertrek?
Series / Nieuws

Wat gaat 'The Flash'-acteur missen na zijn vertrek?

Carlos Valdes nam na zeven jaar afscheid van The Flash. Wat gaat hij het meeste missen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Carlos Valdes nam na zeven jaar eindelijk afscheid van The Flash. In een interview vertelde hij wat hij het meest zal missen na al die jaren de rol van Cisco Ramon gespeeld te hebben.

Cisco was zeven seizoenen lang de voornaamste tech-genie, grappenmaker en naamgever aan superschurken in de serie. Dat eindigde met de aflevering Good-Bye Vibrations, waarin het geliefde personage met zijn vriendin Kamilla een nieuw leven in een andere stad begon.

Een groot gemis
Valdes zal natuurlijk vooral de cast en crew missen.

"Het antwoord kent meerdere facetten. Ik zal mijn wonderbaarlijke, prachtige en heerlijke familie gaan missen," aldus Valdes. "Ik zal mijn buitengewone, hardwerkende... nou ja, ik ga hen allemaal missen. Iedereen die aan deze serie werkt is gewoon een mooi mens. Ik heb jaren gehad om hen te leren kennen. Het zijn echt allemaal mooie mensen, en ik ga de cast en de crew missen. En natuurlijk het salaris [lacht]."

Maar dat wil niet zeggen dat je Valdes nooit zal zien in de serie, want in de finale van het zevende seizoen is hij weer te zien. Hij helpt Team Flash dan met het verslaan van weer een nieuwe slechterik.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' verandert het hele Walking Dead-universum
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' verandert het hele Walking Dead-universum

De serie Fear the Walking Dead doet echt alles anders en maakt ook alles heel nieuw in het Walking Dead-universum.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De explosieve finale van het zesde seizoen van Fear the Walking Dead verandert de hele The Walking Dead-franchise. Daarover vertelt showrunner Andrew Chambliss in een nieuw interview.

Aan het einde van het zesde seizoen lanceert Teddy, leider van een gevaarlijke cultus, tien kernkoppen. Hij slaagt dus in zijn plan. Tegen die achtergrond roept Althea een CRM-helikopter op die Daniel, Luciana, Sarah, Wes, Jacob en Charlie in veiligheid brengt.

Grote impact
"We zullen Isabelle volgend jaar weer zien denk ik. Ian [Goldberg] en ik zijn heel benieuwd naar de relatie van Al met Isabelle en wat dit precies voor Al en Isabelle betekent," aldus Chambliss.

"Wat ook interessant is, is om te kijken hoe iemand als Isabelle en misschien wel de CRM zouden reageren op het feit dat half Texas van de kaart gevaagd is."

De spin-off The Walking Dead: World Beyond speelt zich tien jaar na het einde van de apocalypse af, jaren na de gebeurtenissen in de finale van Fear the Walking Dead. Dat betekent dat de 200.000 overlevenden daar, of in elk geval Civic Republic Military Lt. Col. Elizabeth Kublek hier waarschijnlijk wel van af weet.

"Het zal de zaak fundamenteel doen veranderen en zorgt voor schokgolven voorbij Texas en de personages in deze serie. Het is best een grote zaak immers als er een paar kernkoppen afgaan."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Falcon and the Winter Soldier' had bijna een Trump-verwijzing
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier' had bijna een Trump-verwijzing

Amerikaans oud-president Donald Trump had bijna iets te maken met The Falcon and the Winter Soldier.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het scheelde niet veel, of in de epische speech die acteur Anthony Mackie als de nieuwe Captain America maakt in The Falcon and the Winter Soldier, zat een verwijzing naar Donald Trump.

Trump wist de Amerikaanse presidentsverkiezingen te winnen met zijn slogan Make America Great Again, ofwel MAGA. Nu blijkt dat ook Captain America in de serie The Falcon and the Winter Soldier bijna daarnaar verwezen had.

MAGA-speech
De serie The Falcon and the Winter Soldier kijkt heel mooi naar thema's als patriottisme, extremisme, ras en gelijkheid. In de serie zien we hoe de Flag Smashers het opnemen tegen verschillende regeringen en met name het nieuwe agentschap de Global Repatriation Council.

De politieke climax van de serie wordt bereikt als Wilson, met het schild van Captain America in zijn hand, de regering oproept om het beter te doen.

"Wat ik echt in het einde van het monoloog wilde zeggen was, dat als we Amerika weer geweldig wilden maken, het door Amerikanen gedaan zou moeten worden. En dat het niet uitmaakt van welk ras of welke afkomst je komt, of wat je huidskleur of seksualiteit is, je bent een Amerikaan. Ik denk dat de nieuwe Captain America precies dat vangt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book Of Boba Fett' brengt oude bekende terug
Series / Nieuws

'The Book Of Boba Fett' brengt oude bekende terug

Robert Rodriguez mag meerdere afleveringen van Star Wars-serie The Book Of Boba Fett maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Robert Rodriguez, die achter een van de beste afleveringen van het tweede seizoen van The Mandalorian zat (namelijk de terugkeer van de epische schurk Boba Fett) maakt straks meerdere afleveringen van The Book Of Boba Fett.

Die serie werd vorig jaar aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian aangekondigd. Nu blijkt dus dat de filmmaker niet alleen uitvoerend producent van The Book Of Boba Fett is, maar ook mag zorgen voor meerdere afleveringen.

The Book Of Boba Fett
Interessant is dat acteur Temuera Morrison, die de rol van Boba Fett weer speelt, ook een aantal afleveringen mag regisseren. Hij prees het "dynamische" werk van Rodriguez en beloofde dat een aantal "wonderbaarlijke regisseurs" goed werk verricht hadden met zijn personage.

Maar het lijkt erop dat Rodriguez de bulk van het werk voor zijn rekening neemt. "Ze hebben Robert teruggebracht voor nog een aantal andere afleveringen," meldde Morrison.

The Book Of Boba Fett is eind dit jaar te zien en brengt niet alleen Boba Fett terug. Ook zien we weer actrice Ming-Na Wen als Fennec Shand. In december is de serie te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.