search
'Fear the Walking Dead' krijgt een heel nieuw type Walker
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' krijgt een heel nieuw type Walker

Fear the Walking Dead brengt ons in het zevende seizoen weer een nieuw soort Walker.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fear the Walking Dead weet behoorlijk te verbazen. Aan het einde van het zesde seizoen vernietigde Teddy zo'n beetje half Texas. Dat kreeg hij voor elkaar door meer dan tien kernbommen tot ontploffing te brengen.

Meerdere personages hebben de ontploffingen overleefd, maar dat wil niet zeggen dat het daarna makkelijk wordt. Zo blijkt dat we heel nieuwe soorten zombies te zien gaan krijgen.

Nieuwe Walkers
Fear the Walking Dead brengt ons straks namelijk zombies die radioactief zijn en op hun beschadigde lijven de tekenen van de kernexplosies dragen. Ze worden ontworpen door Greg Nicotero.

"We zeiden allemaal: 'Al die kernbommen zijn afgegaan, dus laten we zo ver mogelijk gaan met de Walkers.' En het team van Nicotero bracht ons vervolgens heel toffe ontwerpen die we heel graag tot leven willen brengen," aldus maker Andrew Chambliss.

En Ian Goldberg: "De kernramp gaat een nieuw element van menselijke vijandigheid met zich meebrengen. Er zitten dus heel toffe ontwerpen voor de nieuwe kleding om die realiteit te reflecteren. Je kan dus wel uitgaan van heel wat gasmaskers in het zevende seizoen!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen