'Star Trek: Prodigy': eerste beelden én cast onthuld!

'Star Trek: Prodigy': 1e beelden én cast onthuld!

Nog veel Star Trek onderweg op Paramount+. Nu hebben we een eerste blik op Star Trek: Prodigy.

Bram de Groot, 15 juni 2021 om 11:40

Naast heel wat live action-series in het steeds maar groeiende Star Trek-universum, werkt Paramount+ ook aan flink wat animatieseries. Nu hebben we de eerste beelden uit Star Trek: Prodigy en weten we welke acteurs de namen inspreken.
Hieronder zie je een overzicht van de cast die de stemmen inspreekt van de uiteenlopende personages in Star Trek: Prodigy. Paramount+ bracht de belangrijkste samen in een compleet overzicht. Je ziet zes jonge buitenaardse leden van een ruimteschip.

Cast en personages Star Trek: Prodigy
Eerder werd Kate Mulgrew al aangekondigd als Captain Janeway uit Star Trek: Voyager. Zij duikt op als een 'Emergency Training Hologram'. Het team zal zich voortbewegen in de Delta Quadrant. Hieronder een snel overzicht van de nieuwe personages.

- Rylee Alazraqui als "Rok-Tahk": een Brikar en een abnormaal slim achtjarig meisje. Rok is een beetje verlegen, maar niet als het om haar liefde voor dieren gaat.

- Brett Gray als "Dal": 17 jaar oud en een onbekende soort, ziet zichzelf als een buitenbeentje, die zelfs in de moeilijkste tijden vasthoudt aan zijn onwankelbare hoop.

- Angus Imrie als "Zero": een Medusan, een niet-lichamelijke, geslachtsloze, op energie gebaseerde levensvorm. Omdat anderen gek zouden worden bij het zien van hun ware zelf, draagt ​​Zero een insluitingspak dat ze zelf hebben gemaakt om anderen te beschermen.

- Jason Mantzoukas als "Jankom Pog": een 16-jarige Tellarite. Van Tellarites is bekend dat ze dol zijn op ruzie, en bij Jankom is het niet anders. Ongeacht zijn mening zal hij altijd 'advocaat van de duivel' spelen om alle partijen te horen.

- Ella Purnell als "Gwyn": een 17-jarige Vau N'Akat die opgroeide op de gure mijnplaneet van haar vader en met dromen om de sterren te verkennen.

- Dee Bradley Baker als "Murf": wiens leeftijd en soort onbekend is, maar die een innemende, onverwoestbare klodder is met een merkwaardig goede timing en een onverzadigbare honger naar scheepsonderdelen.Eerste beelden uit Prodigy
Ergens eind dit jaar is Star Trek: Prodigy te zien op Paramount+. Hieronder vier eerste beelden uit de trailer die waarschijnlijk snel zal verschijnen.
Bron: comicbook

Lees meer over: Star Trek, Prodigy, Paramount, Kate Mulgrew

Populair nieuws