'Star Trek: Prodigy' onthult terugkerende Kathryn Janeway

'Star Trek: Prodigy' onthult terugkerende Janeway

Captain Janeway is straks terug in de serie Star Trek: Prodigy, eindelijk!

Jim Pedd, 7 april 2021 om 12:25

Vandaag hebben we voor het eerst een blik gekregen op Kathryn Janeway in de aankomende animatieserie Star Trek: Prodigy. Tijdens First Contact Day, blikte Paramount Plus vooruit op de toekomst van het universum.
Dat bracht heel wat eerste beelden, waaronder ook een heuse blik op het terugkerende personage van actrice Kate Mulgrew. Hieronder kan je haar zien:Star Trek: Prodigy draait om een groepje jeugdige aliens die een verlaten Starfleet-schip vindt. Daarmee besluiten ze een missie te ondernemen en gaan ze op allerlei grootse en gevaarlijke avonturen.

In de serie krijgen ze ook te maken met Janeway, althans, een holografische versie van de heldin. Showrunners Kevin en Dan Hagerman bevestigden dat zij in deze serie de rol van een Emergency Training Hologram heeft.

Eerder werd nog gedacht dat het personage de jongeren zou achtervolgen. Maar dat is dus niet het geval. Vreemd is dat niet, want de show speelt zich af in het jaar 2383, als Janeway en de crew van de USS Voyager nog diep in het Delta Quadrant zitten.
Lees meer over: Star Trek Prodigy, Captain Kathryn Janeway, Kate Mulgrew, Paramount Plus

Populair nieuws