Eindelijk weer goed nieuws voor fans van 'Assassin's Creed'

Goed nieuws voor fans van 'Assassin's Creed'

Assassin's Creed van Netflix vindt nu zijn schrijver die de serie vorm mag gaan geven.

Jim Pedd, 15 juni 2021 om 14:39

Ubisoft is op dit moment druk bezig om samen met Netflix een serie rond Assassin's Creed te maken. De live-action serie werd al enige maanden geleden aangekondigd, in oktober 2020. Sindsdien blijft het erg stil, tot nu dan.
Vandaag weet Variety namelijk te melden dat er een nieuwe schrijver gevonden is voor de serie. Jeb Stuart voegt zich bij het team, als veteraan in de film- en televisieindustrie. Hij werkte eerder aan onder meer Die Hard en The Fugitive en werkt al langer samen met Netflix, onder meer aan Vikings: Valhalla.

Weinig bekend
Er is over 't geheel genomen nog maar weinig bekend over het Assassin's Creed-project. Ubisoft heeft Jason Altman en Danielle Kreinik aan het project verbonden.

Afgezien daarvan kwamen er de laatste maanden geen details naar buiten. Dat Stuart nu getekend heeft, is een hint dat men langzaamaan achter de schermen voortgang aan het boeken is.

Het belangrijkste voor de fans van de franchise zal zijn in welk tijdperk de serie zich afspeelt. De Assassin's Creed-games duiken onder meer in het oude Egypte, Italië van de Renaissance en de Kruistochten.

De achtergrond is nog altijd een vraag, waar we hopelijk snel een antwoord op krijgen. Hieronder de aankondigingsvideo van Netflix van oktober vorig jaar:


Bron: Variety

Lees meer over: Assassins Creed, Netflix

Populair nieuws