HBO Max krijgt mogelijk epische DC-serie

HBO Max krijgt mogelijk epische DC-serie

Darkseid, de grote schurk van Zack Snyder's Justice League zou een serie krijgen.

Jim Pedd, 15 juni 2021 om 15:18

Het lijkt er een beetje op dat DC goed nieuws heeft voor de fans. Het gerucht gaat namelijk dat men een miniserie wil ontwikkelen die kijkt naar opperschurk Darkseid.
Die slechterik leerden we kennen in de film Zack Snyder's Justice League, waarin hij erop gebrand was om de Aarde te veroveren. Het verhaal van hem zou dan voortgezet kunnen worden via een HBO Max-serie.

Een miniserie
Geekosity stelt op basis van zijn bronnen dat Warner Bros. gesprekken voert om een miniserie te maken rond de slechterik die ooit Uxas heette. De serie zou niet de draad oppakken aan het einde van Zack Snyder's Justice League, maar "een soort oorsprongsverhaal" worden.

De site Geekosity meldt niet hoeveel tijd van het leven van Darkseid bekeken wordt, maar vermoedelijk gaat het in elk geval om de gebeurtenissen voor de film van Snyder.

Gezien de comics, zouden we bijvoorbeeld kunnen zien hoe de slechterik de troon veroverde op zijn helse thuiswereld en zijn Omega-krachten kreeg.

Geekosity meldt ook dat de serie niets te doen heeft met de New Gods-film van Ava DuVernay. Die film zou zich afspelen in de Fourth World-mythologie van het DCEU; deze miniserie zou zich dan juist af gaan spelen in het SnyderVerse. Er is geen indicatie dat ZAck Snyder zich met de serie zal bemoeien.

HBO Max zou Zack Snyder niet willen aantrekken voor de serie, en zich ook niet in willen laten met de #RestoreTheSnyderVerse-beweging, maar gewoon zoeken naar een toffe serie om te maken over een slechterik.

Bron: geekositymag

Lees meer over: Darkseid, HBO Max, Justice League

Populair nieuws