search
Blonde Stargirl terug in onthullende beelden!
Series / Trailer

Blonde Stargirl terug in onthullende beelden!

De zoveelste The CW-superheldenserie krijgt een eerste trailer met nieuwe gezichten.

Verleden jaar mei verscheen op de Amerikaanse tv-zender The CW de serie Stargirl. Het is een zoveelste productie van Greg Berlanti, Geoff Johns en hun team. De serie draait grotendeels om de heldin Courtney Whitmore / Stargirl. Aankomende zomer is het tijd voor seizoen 2.

En die rol wordt gespeeld door actrice Brec Bassinger. Haar personage is een middelbare scholier uit Los Angeles. Ze vindt een krachtig wapen, de Cosmic Staff, een daarmee groeit ze uit tot Stargirl.

Later in de show wordt ze de leider van de Justice Society of America (JSA) en in de DC-serie zie je heel wat andere superhelden (en schurken) voorbijkomen. In het volgende seizoen komen er uiteraard weer een aantal bij.

Eerste trailer Stargirl seizoen 2
The CW heeft nu de eerste trailer online gezet en daarin zie je onder meer Jade (Ysa Penarejo), een mysterieus personage dat in de strips bekend staat als de dochter van Alan Scott, een Green Lantern.

In het seizoen tracht Stargirl de JSA weer bij elkaar te krijgen na hun gevecht met de Injustice Society in seizoen 1. Acteur John Wesley Shipp zal in seizoen 2 te zien zijn als Jay Garrick, waarmee [i]Stargirl[/ii] officieel onderdeel wordt van het Arrowverse.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen