search
Opperschurk Soldier Boy uit 'The Boys' krijgt alternatieve look
Series / Foto's

Opperschurk Soldier Boy uit 'The Boys' krijgt alternatieve look

The Boys laat zien dat Soldier Boy er ook wat anders uit had kunnen zien.

Er is weer een nieuwe blik op Soldier Boy te zien in de vorm van concept art van het derde seizoen van The Boys. Daarop zien we Jensen Ackles in de rol waar heel wat mensen enorm naar uitkijken.

De serie van Amazon Prime Video scoort enorm goed bij de kijkers, met name bij het tweede seizoen van de serie. Dat komt vooral door de manier waarop de serie kijkt naar het superheldengenre. Keihard geweld, in combinatie met een heerlijk gevoel voor humor, drijven de serie.

Soldier Boy
Het derde seizoen van The Boys kijkt weer naar schokkende actie en plottwists en gooit de boel er weer flink bovenop. De serie zal onder meer de iconische herogasm-verhaallijn verfilmen en ons aan Soldier Boy introduceren.

Dat betekent ook meteen dat alles er bloederiger en groter uitziet. The Wrap heeft een nieuwe blik op Soldier Boy weten te krijgen, en die gepubliceerd. Het beeld laat het personage van Jensen Ackles weer zien, met zijn schild en zijn kostuum aan.



Soldier Boy is een van de eerste superhelden van Vought en werd een Amerikaans icoon nadat hij naar het schijnt meevocht in de Tweede Wereldoorlog. Maar hij is ook uiterst bruut en zou zich wanhopig bij The Seven willen voegen.

Het verhaal gaat dat in de serie Soldier Boy in de serie voorbij zijn hoogtepunt is, maar misschien is het ook een wat rauwer personage dan we tot nu toe kenden in de leden van The Seven.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen