search
Disney+ komt met een verrassende serie
Series / Nieuws

Disney+ komt met een verrassende serie

Maak je borst maar nat voor een Beauty and the Beast-serie rond Gaston.

Disney+ heeft officieel een Beauty and the Beast-serie besteld die draait om Gaston en LeFou. De serie rond het duivelse duo is al sinds 2017 in de maak, toen we een live-action film kregen op basis van het klassieke sprookje.

Toen al stelden acteurs Luke Evans (Gaston) en Josh Gad (LeFou) dat ze heel graag weer zouden willen kijken naar hun personages en hoe hun samenwerking was ontstaan.

Een miniserie maken
In 2020 werd al onthuld dat Disney+ die wens wel wilde vervullen. Adam Horowitz en Eddy Kitsis voegden zich bij Gad om het verhaal uit te diepen.

Gad en Evans tekenden ook meteen om de rol weer te spelen in de serie, die gecomponeerd wordt door Alan Menken. Een jaar na al deze zaken heeft Disney+ officieel de serie groen licht gegeven.

Disney+ bevestigt dus dat de miniserie eraan komt. Het statement luidt als volgt: "De serie speelt zich af in het iconische koninkrijk van Beauty and the Beast, jaren voor de epische romance in die film en volgt Gaston en LeFou die met de stiefzus van LeFou, Tilly, op stap gaan nadat zich een verrassende onthulling uit haar verleden voordoet. Het onwaarschijnlijke drietal vertrekt op een onverwachte reis vol romantiek, komedie en avontuur. Terwijl de mysteries uit het verleden opgediept worden en gevaren in het heden groeien, onthullen oude vrienden en nieuwe vijanden dat dit bekende koninkrijk vol geheimen zit.

De rol van Tilly wordt gespeeld door Briana Middleton.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen