search
Flinke tegenvaller voor hitserie 'The Blacklist' na vertrek hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Flinke tegenvaller voor hitserie 'The Blacklist' na vertrek hoofdrolspeler

Na het achtste seizoen is het vaarwel voor een van de hoofdrolspelers.

Gelukkig voor de fans is het niet James Spader die vertrekt uit de serie The Blacklist. Toch is er een tegenvaller. Na het achtste seizoen is het wel over en uit voor Megan Boone. De actrice zal na het huidige seizoen niet meer te zien zijn in de misdaadserie.

De serie is al jaren een succes voor de Amerikaanse zender NBC, ondanks dat de kijkcijfers de afgelopen seizoenen toch redelijk zijn gedaald. Boone speelt in de serie het personage Elizabeth "Liz" Keen, een special agent en profiler bij de FBI in het team van Harold Cooper (Harry Lennix).

Vertrek Elizabeth "Liz" Keen
Boone is al sinds seizoen één in The Blacklist te zien en haar aandeel betekende haar doorbraak in Hollywood. De keuze van Boone viel vroeg in seizoen 8 en daardoor kon het team achter de serie nog een draai aan het verhaal geven.

Via Deadline wordt bekend dat voor Boone al redelijk duidelijk is wat ze nu gaat doen. "Ze beraamt zich op haar volgende zet," valt er te lezen. Overigens zouden er ook persoonlijke redenen kunnen zijn. Boone was in acht afleveringen van seizoen 8 niet te zien.

Voor Raymond "Red" Reddington van lead Spader gaat het avontuur wel verder. Eerder dit jaar werd The Blacklist verlengd met een negende seizoen. De eerste zeven seizoenen zie je op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen