'Why Women Kill' seizoen 2 onderweg naar Videoland

'Why Women Kill' seizoen 2 onderweg naar Videoland

Het tweede seizoen is later deze maand nog te bekijken bij Videoland...

Geoffrey Ketels, 16 juni 2021 om 12:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met het tweede seizoen van Why Women Kill? Dan is er goed nieuws, want ze verschijnt binnenkort bij Videoland!
Why Women Kill is een anthologieserie. Dit betekent dat het tweede seizoen een ander verhaal vertelt dan het eerste. In het tweede seizoen is het zo dat Allison Tolman en Nick Frost de hoofdrollen bekleden.

Frost kruipt in de huid van de dierenarts Bertram. In eerste instantie lijkt hij naar de buitenwereld toe zeer aardig te zijn, maar tegelijkertijd heeft hij toch ook een donkere, geheime hobby.

Tolman kruipt in de huid van de verlegen en ongemakkelijke vrouw Alma. Zij zou graag een plaatsje willen bemachtigen bij de lokale tuinclub. Op het moment dat ze de geheime hobby ontdekt van haar man komt haar leven echter direct op haar kop te staan.

Prima ontvangst
Why Women Kill kan rekenen op een prima ontvangst en uitstekende recensies. De reeks beschikt op onder meer de gespecialiseerde website IMDB dan ook over een meer dan aardige score van 8,4/10.

Kijk jij ook al uit naar het tweede seizoen van de serie Why Women Kill? Dan is het wachten bijna voorbij. Het tweede seizoen verschijnt dan ook bij Videoland op 28 juni 2021.


Lees meer over: Why Women Kill, serie, series, Videoland

Populair nieuws