Nieuw op Netflix: Zombieserie 'Black Summer' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Black Summer' seizoen 2

Het tweede seizoen van de 'Z Nation' prequel is te bekijken bij Netflix vanaf 17 juni 2021...

Geoffrey Ketels, 16 juni 2021 om 11:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ben jij ook iemand die de ene zombieserie en zombiefilm na de andere helemaal verslindt? Dan brengt donderdag 17 juni 2021 weer wat moois voor jou naar streamingdienst Netflix!
In het tweede seizoen van de serie Black Summer zien we hoe de overlevenden tijdens de aangebroken winter met heel wat pittige uitdagingen worden geconfronteerd. Dit terwijl de zombieapocalyps in alle hevigheid verder blijft woekeren. De gewelddadige milities hebben het niet alleen gemunt op de doden, maar ook op de overlevenden.

Z Nation
De serie Black Summer is niet alleen een zusterserie, maar ook een prequel van de reeks Z Nation van Syfy. Deze reeks wist niet te overtuigen en werd inmiddels dan ook naar de eeuwige jachtvelden verwezen.

De reeks is ontwikkeld door Karl Schaefer welke uiteraard ook één van de bedenkers is van Z Nation. John Hyams werd aangesteld als verantwoordelijke voor de scripts en de regie.

In ieder geval, kon jij het eerste seizoen van Black Summer wel waarderen en kijk je al uit naar het vervolg? Dan kan je deze vanaf donderdag 17 juni 2021 bekijken bij streamingdienst Netflix!


Lees meer over: Black Summer, serie, series, Netflix

Populair nieuws