Netflix voegt deze 17 series toe in de rest van juni

Netflix voegt deze series toe in de rest van juni

Het wordt weer heerlijk met onder meer nieuwe afleveringen van The Last Kingdom.

Jim Pedd, 16 juni 2021 11:08

De tweede helft van juni begint. Vandaag kijken we in het kader daarvan naar de series die Netflix de komende twee weken nog toevoegt. Ga er maar voor zitten, want dat zijn er behoorlijk wat!
Elite historias breves: Omar Ander Alexis seizoen 1; vanaf 16 juni: Nu Ander aan de beterende hand is, wil hij zijn chemopartner Alexis deze zomer ondersteunen bij zijn behandeling.

Penguin Town seizoen 1; vanaf 16 juni: In een Zuid-Afrikaans stadje komt een gigantische groep met uitsterven bedreigde penguins samen om een partners te vinden, een gezin te stichten en te mixen met de locals.

Black Summer seizoen 2; vanaf 17 juni: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

The Gift seizoen 3, vanaf 17 juni: Atiye probeert haar dochter Aden te bereiken en komt voor een groot dilemma te staan. Duistere krachten proberen namelijk de kosmische krachten van Aden te gebruiken om de wereld te vernietigen.

Katla seizoen 1, vanaf 17 juni: De catastrofale uitbarsting van de met ijs bedekte vulkaan Katla zorgt voor opschudding in een gemeenschap wanneer er mysteries opduiken uit het ijs.

The Rational Life, vanaf 18 juni: Ze kiest altijd reden boven emotie. Maar een vrouw worstelt daarmee als ze zich aangetrokken begint te voelen tot twee verschillende mannen.

Elite seizoen 4, vanaf 18 juni: Een strikt schoolhoofd en vier leerlingen komen aan bij Las Encinas, waarmee nieuwe romances, intense geruchten en een nieuw mysterie beginnen.

The World's Most Amazing Vacation Rentals, vanaf 18 juni: Heb je een krap budget, of zoek je gewoon iets nieuws? Drie reizigers bezoeken shortstays wereldwijd en delen de beste tips voor je vakantie.

Nevertheless, vanaf 19 juni: Zij gelooft niet in de liefde, maar wil nog steeds een relatie. Hij vindt relaties maar moeilijk en wil vooral flirten. Kunnen ze allebei krijgen wat ze willen?

The Last Kingdom seizoen 4, vanaf 22 juni: Deense Vikingen teisteren het oude Engeland. Intussen moet Uhtred of Bebbanburg zich aanpassen en wordt hij één van hen, tot er een keuze op zijn pad komt.

Too Hot to Handle seizoen 2, vanaf 23 juni: Een nieuw seizoen van knappe singles in het paradijs, die moeten kijken wie helemaal kan stoppen met seks om een prijs van 100.000 dollar binnen te slepen.

The Naked Director seizoen 2, vanaf 24 juni: Toru Muranishi mikt op grotere hoogtes, als pionier van de porno-industrie. Maar zijn groeiende ego en dromen kunnen ook zijn val betekenen.

The A List seizoen 2, vanaf 25 juni: De vriendschap en dapperheid van een groep tieners komt op een mysterieus eiland onder druk te staan.

Sex/Life vanaf 25 juni: Een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden.

Black Lightning seizoen 4, vanaf 29 juni: Jefferson besluit te stoppen als superheld. Maar nieuwe bedreigingen voor Freeland leiden tot nieuwe gevechten voor de Pierces.

Sterrenstraal seizoen 4, vanaf 29 juni: Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!

Too Hot to Handle seizoen 2, vanaf 30 juni: Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

Lees meer over: Netflix, Juni, Maandoverzicht

Populair nieuws