search
Hoe de serie 'Cobra Kai' van Netflix gaat eindigen
Series / Nieuws

Hoe de serie 'Cobra Kai' van Netflix gaat eindigen

De Netflix Karate Kid-serie gaat nog wel even door, maar het einde is al bekend.

De serie Cobra Kai trapte even geleden af op YouTube en nu is het een succesvolle serie van Netflix. Het vierde seizoen moet er nog komen. Maar wanneer gaat de serie stoppen?

"We hebben altijd een vast eindgevecht voor ogen gehad, en waar het verhaal heen gaat. Maar we hebben vanaf het begin gezegd dat we niet precies wisten hoeveel seizoenen het zou kosten om daar te komen," aldus de bedenkers tegenover Collider.

Veel ideeën voor meer Cobra Kai
"We ontdekten, zelfs tijdens seizoen 1 toen we in de schrijverskamer waren, dat er zoveel ideeën waren die we hadden die gewoon niet in de vijf uur van het eerste seizoen pasten. Deze werden uiteindelijk doorgeschoven naar het volgende seizoen," valt er te lezen. "Er zijn ideeën die we hebben besproken aan het begin van de show, die verschenen in seizoen 3 of zullen verschijnen in seizoen 4.

"En dan zijn er ideeën die gewoon buiten de boot vallen. Er is geen extra druk om de serie te verlengen. We hebben nog steeds veel plezier om de serie te maken. Er is nog veel meer te vertellen, in onze gedachten," sluiten ze af.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen