'Cobra Kai' krijgt mogelijk meerdere spinoff-series

De makers van Cobra Kai willen de serie op allerlei manieren uitbreiden.

Zilko Tarici, 6 juni 2021 13:12

De bedenkers van Cobra Kai denken "constant" aan mogelijke spinoffs van de serie. De Karate Kid-reboot verscheen in 2018 op YouTube en was een aardig succes, maar pas bij de verhuizing van seizoen 3 naar Netflix werd het een waar fenomeen.
Netflix werkt momenteel echter eerst nog aan het vierde seizoen van de populaire serie. Dat seizoen zal zich met name richten op het All Valley Tournament, waarin de verschillende dojo's uit de serie het tegen elkaar zullen opnemen.

Seizoen 4 van Cobra Kai is dus eigenlijk zowat een gegarandeerd succes, dus het is haast zeker dat de serie wordt uitgebreid. Volgens Hayden Schlossberg, een van de bedenkers, zou dat dus ook kunnen in de vorm van meerdere spinoff-series. Hij zei er het volgende over tegen Collider:

"Cobra Kai is op zichzelf eigenlijk al een spinoff. We namen Johnny's leven en laten zijn perspectief zien. Het is een van de dingen waar we constant aan denken. Je wilt van elk personage weten wat zijn achtergrondverhaal is. We kunnen moeilijk aangeven hoeveel seizoenen we nog willen maken, omdat er nog zoveel is te vertellen. Willen we alles onderdeel laten uitmaken van het grote Cobra Kai-verhaal of zijn er personages die hun eigen verhalen verdienen? We spreken er veel over. Alles is mogelijk."

Cobra Kai seizoen 4 moet voor het einde van het jaar te streamen zijn via Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Ralph Macchio, William Zabka, Hayden Schlossberg

Populair nieuws