Bizar: Doodsbedreigingen voor hoofdrolspeler Disney+-serie

Bizar: Doodsbedreigingen voor ster Disney+-serie

Een van de hoofdrolspelers van Love, Victor is met de dood bedreigd.

Jim Pedd, 19 juni 2021 om 11:53

Soms gaan fans wel heel ver in hun haat voor bepaalde punten bij films en series. Zo blijkt hoofdrolspeler Michael Cimino, die te zien is in Love, Victor, met de dood bedreigd te zijn.
De acteur speelt de hoofdrol in de serie, die kijkt naar de hoofdpersoon die zijn seksualiteit ontdekt en worstelt met problemen thuis. De casting van Cimino in de hoofdrol was voor de gemeenschap moeilijk, omdat hij een acteur is die zichzelf als heteroseksueel identificeert.

Met de dood bedreigd
"Ik heb zeker nogal wat kritiek gekregen vanuit de LHBT-gemeenschap omdat ik die rol speel," aldus Cimino. "Ik ben met de dood bedreigd, wat verschrikkelijk is. Maar ik vind de serie heel belangrijk. De boodschappen van haat, nou ja daarvan wist ik dat ze zouden komen, hoe goed ik het ook zou doen."

"Maar er zijn wat hetero acteurs die homoseksuele personages spelen, die het ook doen om hun steun te laten zien en LHBT-rechten promoten als ze het over een project hebben. En als ze dan een jaar later klaar zijn, vergeten ze het. Dat is niet hoe je een bondgenoot moet zijn. Ik heb voor deze serie getekend omdat ik het echt goed wil doen."

Die doodsbedreigingen zijn dus behoorlijk bizar en kunnen natuurlijk niet, vooral niet met een acteur van slechts 21.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Love Victor, Disney, Disney Plus, Michael Cimino

Populair nieuws