search
'Fear the Walking Dead' wordt nog onverwachter in seizoen 7
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' wordt nog onverwachter in seizoen 7

De serie Fear the Walking Dead gaat richting een vrij bijzonder zevende seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat staat Morgan Jones te wachten in het aankomende zevende seizoen van Fear the Walking Dead? Daar gaat acteur Lennie James tijdens een nieuw interview op in.

Morgan overleefde samen met Grace een kernramp, en zorgt voor baby Morgan, de dochter van Isaac en Rachel die naar Morgan vernoemd is. Het koppel moet nu omgaan met de dood van Morgans beste vriend John Dorie en het baby'tje Athena van Grace.

En nu?
Volgens James gaat de dood van Athena "groot effect hebben op Morgan. Ik kan je zeggen dat het zich zal manifesteren in ongewone en onverwachte manieren. Het gaat de keuzes die hij maakt en de acties die hij neemt veranderen."

Tegelijk zal hij ook moeten zien te overleven in een Texas dat voor een groot deel opgeblazen is door de schurk Teddy.

"Ik denk dat hij meer dan ooit verloren is en verblijft in een gebied waar hij de controle niet over heeft. Er is nu letterlijk geen plek waar hij naartoe kan vluchten. Ik denk dat hij altijd niet helemaal wist wat hij moest doen." Maar nu is het anders. "Hij had altijd een beetje zijn eigen gevoel van wat hij wilde en wat hij nodig had. Maar nu heeft hij geen idee hoe hij kan overleven en voor die baby kan zorgen samen met Grace."

Dat wordt dus een behoorlijk uitdagend nieuw seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen