Disney+ bedankt voor 'Love, Simon' wegens teveel alcohol en seks

Disney+ bedankt voor 'Love, Simon'

De reeks zou teveel alcohol en seks bevatten om op Disney+ te kunnen verschijnen...

Geoffrey Ketels, 26 februari 2020 om 11:54

Disney heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat haar streamingplatform er één is die zich hoofdzakelijk richt op de jongere doelgroep. Omwille van deze reden worden verschillende, meer expliciete series van het platform geweerd. Dit geldt nu ook voor de reeks Love, Simon.
De reeks Love, Simon is gebaseerd op de gelijknamige film welke verscheen in het jaar 2018. Ze vertelt het verhaal van een middelbare scholier welke duidelijk worstelt met diens seksualiteit. De reeks zou volgens Disney teveel alcohol en ook teveel verwijzingen naar seks bevatten waardoor ze niet langer past binnen de Disney+ familie.

Hulu
Bovenstaande zorgt er voor dat de reeks zal worden overgedragen naar het streamingplatform van Hulu. Bovendien is de reeks eveneens hernoemd naar Love, Victor. Deze beslissing zorgt er voor dat de serie (voorlopig) in Nederland en België niet te zien zal zijn. Dit omdat Hulu bij ons nog niet beschikbaar is. Wellicht dat, daar volgend jaar wel verandering in komen. Men heeft immers eerder al laten optekenen dat Hulu binnenkort ook internationaal zal worden uitgerold.

De eerste 10 afleveringen van Love, Victor zullen verschijnen in juni van dit jaar.

Lees meer over: Love Victor, serie, Hulu, Disney, Disney Plus

Populair nieuws