'The Witcher' neemt interessante wending

'The Witcher' neemt interessante wending

Netflix geeft de serie The Witcher een gave wending via de film The Witcher: Nightmare Of The Wolf.

Jim Pedd, 19 juni 2021 om 14:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Witcher neemt een interessante wending als we straks de anime-film The Witcher: Nightmare Of The Wolf gezien hebben. Die film legt namelijk iets uit rond de leermeester van Geralt of Rivia, dat weer direct van invloed zal zijn op de serie.
In de anime leren we over het verleden van Vesemir, de leermeester van Geralt. Volgens showrunner Lauren Schmidt Hissrich zal de film ons leren waarom Vesemir zo'n moeilijke vent is en dat leert ons ook waarom hij zo'n betrouwbare mentor is voor zowel Geralt als Ciri.

Een familie
"Families zijn multigenerationeel," aldus Hissrich. "De dingen die ik mijn kinderen leer, heb ik geleerd van de generatie voor mij. Als we Geralt ontmoeten in The Witcher, is hij volwassen, 100 jaar oud en leeft hij al tijden op zichzelf. maar je vraagt je ook af hoe de dingen die hij doet van invloed gaan zijn op wat hij Ciri zal leren."

Het verhaal laat een uitdaging zien voor Vesemir die zich over het volledige Continent afspeelt. Hij moet een keuze maken die invloed gaat hebben op alles en iedereen en dat is bepaald geen gemakkelijke ontwikkeling.

The Witcher: Nightmare Of The Wolf moet dit jaar nog uitkomen op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher Nightmare Of The Wolf, The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws